Horoscop Horoscop Balanță 14 – 20 septembrie 2015

Cine spune că nu știi ce vrei, cam are dreptate în acest interval pentru că te afli în mijlocul nehotărârii. Parcă ți-ar plăcea să găsești puterea de a te decide și a fi mulțumit cu ceea ce hotărăşti, dar ai prea multe îndoieli. Poate ar fi bine să ceri sfatul cuiva din familie, iar dacă nu ești mulțumit cu ce auzi, cel puțin te vei descătușa și vei privi situația cu alți ochi.

Reușești totuși un lucru absolut impresionant și anume să te faci plăcut într-un anturaj de oameni importanți. Ai un șarm aparte care te ajută și desigur un mod absolut original de a aborda o discuție, fapt care te transformă imediat într-o companie plăcută.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.04.2024

Astepti ca un partener de viata sa te sune la serviciu? Chiar daca iti doresti sa auzi de la prietenul tau, s-ar putea sa te prinzi atat de mult in munca incat n-ai auzi nici macar o fanfara trecand pe langa tine. In timp ce lucrezi, asigura-te ca iti pastrezi o ureche atenta la lumea reala, uitandu-te in sus sau ridicandu-te si plimbandu-te din cand in cand. In caz contrar, ai putea sabota ceea ce iti doresti cel mai mult astazi.

Horoscop de ieri

Sexul si romantismul sunt prioritati principale pentru tine astazi. Arati deosebit de frumos, te simti deosebit de senzual si este posibil sa atragi priviri admirative din partea strainilor. S-ar putea sa vrei sa te rasfeti cu cateva haine noi sau poate un parfum nou. Aceasta este cu siguranta ziua perfecta pentru a programa o seara intima cu un partener de viata. Daca poti, mergi inainte. Totusi, s-ar putea sa treaca o zi sau doua pana cand programele voastre se vor potrivi. Fii rabdator!

Horoscop Balanță 14 – 20 septembrie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului