Horoscop Horoscop Balanță 16 – 22 iunie 2014

Pendulezi în permanenţă între dorința de a te integra într-un anturaj și nevoia ta de liniște care crește pe zi ce trece. Îți place compania prietenilor, dar în același timp te obosește motiv pentru care inventezi tot felul de scuze pentru a scăpa de convorbirile telefonice sau de întâlnirile la care se discută multe lucruri neinteresante pentru tine. Lipsa ta de atenție este evidentă mai ales în momentul în care ți se cere părerea cu privire la o problemă expusă îndelung de anturaj.

Vineri te vezi obligat să iei parte la o reuniune de familie pe care o consideri plictisitoare. Te ferești să îți expui părerile pentru a nu crea o stare de tensiune. În weekend diferențele de opinie dintre tine și familie degenerează într-un conflict deschis.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.02.2019

Evenimente fericite care o implica pe mama ta sau o alta ruda apropiata de sex feminin te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea implica o casatorie sau o nastere. Proiectele proprii, in special cele realizate cu alte persoane, ar putea merge bine in ciuda faptului ca trebuie sa depaseasca anumite dificultati. Rezultatele te-ar putea emotiona, si s-ar putea sa simti nevoia de a te controla. Nu iti fie frica sa arati cum te simti .

Horoscop de ieri

De obicei, dai o mare importanta auto-controlului. Astazi, acest lucru iti va fi la indemana atunci cand vei primi niste informatii minunate. In aceste conditii, este in regula sa lasi totul deoparte putin. Munca ta si dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte sunt in cele din urma platite. Anumite informatii despre o posibila avansare ar putea veni in calea ta. Vei avea parte de o zi plina de evenimente.

Horoscop Balanță 16 – 22 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange