Horoscop Horoscop Balanță 16 – 22 iunie 2014

Pendulezi în permanenţă între dorința de a te integra într-un anturaj și nevoia ta de liniște care crește pe zi ce trece. Îți place compania prietenilor, dar în același timp te obosește motiv pentru care inventezi tot felul de scuze pentru a scăpa de convorbirile telefonice sau de întâlnirile la care se discută multe lucruri neinteresante pentru tine. Lipsa ta de atenție este evidentă mai ales în momentul în care ți se cere părerea cu privire la o problemă expusă îndelung de anturaj.

Vineri te vezi obligat să iei parte la o reuniune de familie pe care o consideri plictisitoare. Te ferești să îți expui părerile pentru a nu crea o stare de tensiune. În weekend diferențele de opinie dintre tine și familie degenerează într-un conflict deschis.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop de ieri

Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Se pare ca tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi va avea parte de succes. Vei primi o suma de bani de la o persoana careia i-ai facut in urma cu ceva timp anumite favoruri. In cele din urma vei avea parte numai de realizari.

Horoscop Balanță 16 – 22 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului