Horoscop Horoscop Balanță 18 – 24 august 2014

Mult mai tolerant la muncă, în prima parte a săptămânii ai parte de surprize plăcute, cum ar fi o vorbă bună din partea șefilor sau un mic cadou din partea unui coleg pe care l-ai ajutat la un moment dat. Îți place să fii privit ca un salvator sau cel puțin ca o persoană loială și cu suflet bun. Totuși, după ziua de miercuri, invidia pune stăpânire pe cei din jur și unii de la muncă încearcă să-ți distrugă imaginea idilică.

Spre sfârşitul săptămânii ai de-a face cu nişte prieteni extrem de încăpăţânaţi care se aruncă mereu cu capul înainte după care vin să se plângă de rezultatele dezastruoase. Ai un moment în care îţi doreşti să rupi legătura cu ei pentru că te-ai săturat să îţi plângă pe umăr.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.02.2019

Astazi este o zi buna pentru a iti fundamenta emotiile fluctuante. Intoarce-te din drama pe care o creezi si incearca sa iti evaluezi starea interioara. Te inseli daca crezi ca totul e in regula cand nu e adevarat. Fii sincer cu cele mai inalte adevaruri si vei reusi sa te integrezi in realitate. Ai grija la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi minunata pentru a te adapta cu sinele tau interior. Acorda-ti incredere din instinct si fa-ti planuri realiste pentru viitor. Esti disciplinat in mod special si ai un sentiment deosebit in ceea ce priveste scopurile si obiectivele tale. Utilizeaza aceasta energie pentru a face lucrurile pe care ti le doresti.

Horoscop Balanță 18 – 24 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului