Horoscop Horoscop Balanță 18 – 24 august 2014

Mult mai tolerant la muncă, în prima parte a săptămânii ai parte de surprize plăcute, cum ar fi o vorbă bună din partea șefilor sau un mic cadou din partea unui coleg pe care l-ai ajutat la un moment dat. Îți place să fii privit ca un salvator sau cel puțin ca o persoană loială și cu suflet bun. Totuși, după ziua de miercuri, invidia pune stăpânire pe cei din jur și unii de la muncă încearcă să-ți distrugă imaginea idilică.

Spre sfârşitul săptămânii ai de-a face cu nişte prieteni extrem de încăpăţânaţi care se aruncă mereu cu capul înainte după care vin să se plângă de rezultatele dezastruoase. Ai un moment în care îţi doreşti să rupi legătura cu ei pentru că te-ai săturat să îţi plângă pe umăr.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 26.06.2019

Ai face bine sa te alaturi intensitatii zilei. Ai abilitatea de a dezlega orice ghicitoare si de a gasi cauza care sta la baza oricarui litigiu. Exista un mare potential pentru tine de a urma cateva proiecte majore de astazi. Lucreaza pentru a face presiuni cu ideile tale. Nu te intoarce. Sensibilitatea ta este cea mai mare valoare a ta. Simte-te liber sa iti exprimi emotiile.

Horoscop de ieri

Exista o forta puternica care te face sa te opui astazi rutinei zilnice. Atitudinea neclintita te poate retine de la lucrurile pe care incerci sa le indeplinesti. Acorda-ti timpul necesar pentru a vedea cealalta parte a situatiei. Poti obtine o perspectiva a situatiei si ajungi la un punct de echilibru sanatos, gratie evenimentelor de astazi.

Horoscop Balanță 18 – 24 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului