Horoscop Horoscop Balanță 21 – 27 octombrie 2013

O perioadă de tranziție extrem de rapidă pentru tine, astfel că treci de la stadiul de novice la cel de maestru. Ai deprins niște abilități pe care le poți folosi cu mare ușurință și crezi că trebuie să îi ajuți pe cei neinițiați, așa că îți iei în serios rolul de profesor. Dai sfaturi și oferi ajutorul oricui ți-l cere fără să aștepți vreo recompensă. Atitudinea ta îți va aduce popularitate.

Dincolo de situația favorabilă de la locul de muncă, săptămâna aduce numeroase discuții în contradictoriu cu familia pe tema unor principii morale pe care unul dintre ei le-a încălcat. Te dovedești de-a dreptul lipsit de milă când vine vorba despre greșelile pe care cei dragi le fac.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 20.03.2019

Supravietuirea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisa si onesta astazi. Problemele conflictuale pot fi focoase si trebuie difuzate intr-un mod sensibil si ingrijitor. Este vital sa iti exprimi afectiunea pe care o simti pentru partenerul tau si importanta acestui parteneriat pentru tine. Este posibil ca conversatia sa nu fie usoara, dar te vei simti mai bine pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Partenerul tau se poate intoarce dintr-o calatorie astazi, si o conversatie profunda ar putea urma. Probabil iti va impartasi povestiri despre calatorie, ceea ce ar putea aduce in discutie viitorul relatiei voastre. Nimic nu poate fi decis. Este mult mai probabil ca discutiile sa se concentreze asupra generalitatilor decat asupra specificului. Vei castiga o intelegere mai puternica a partenerului tau.

Horoscop Balanță 21 – 27 octombrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului