Horoscop Horoscop Balanță 24 – 30 august 2015

Te transformi într-un veritabil vânător și nu scapi nicio ocazie din mână. Fie că vorbim despre un avantaj la muncă sau un discount dintr-un magazin, tu ești prezent peste tot și cât se poate de atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Văzându-te într-o formă de zile mari o rudă te roagă să te ocupi de unele sarcini pe care nu le poate duce la bun sfârșit din cauza lipsei de pricepere.

Favorabil este sectorul vieții sociale și mai ales a celui ce ține de iubire. Miercuri şi joi primeşti nişte dovezi importante de iubire. Nu le minimaliza şi nu le analiza. Unele lucruri trebuie să le iei aşa cum sunt, căci altfel vei strivi tot ce e frumos. Se anunţă şi multe telefoane de la prieteni, dovadă că nu eşti complet singur.

Horoscop săptămânal Scorpion 18 februarie – 24 februarie 2019

Acest început de săptămână îți va aduce multe evenimente neașteptate, este departe cel mai activ început de săptămâna pe are l-ai avut. Ai senzația că e un pas pe care nu îl poți face, dar nu e deloc așa. Te vei descurca și vei reuși să răspunzi provocărilor, fie ele și nemaiîntâlnite.

Oricum, în acest fel vei avea posibilitatea să construiești relații noi cu persone cunoscute și necunoscute și vei avea rezultate mult mai solide. Acesta implică ceva mai mult timp și concentrare din partea ta, în detrimentul a ceea ce faceai în mod obișnit în timpul tău liber.

Sfârșitul de săptămână sună promițător din punc de vedere al romantismului. Ești pregătit să inviți pe cineva la o întâlnire? S-ar putea să fie cea mai bună ocazie pe care ai avut-o până acum.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar putea creste astazi pana in punctul in care simti ca ai putea deduce gandurile si ideile oamenilor pe care nu i-ai mai intalnit pana acum. Citirea stirilor iti poate aduce cunostinte bruste cu privire la modul in care vor iesi lucrurile. S-ar putea sa decizi sa pui aceasta capacitate la dispozitia altora pentru a iti putea imbunati situatia financiara. Fa acest lucru daca poti. Perspectivele tale sunt probabil corecte.

Horoscop Balanță 24 – 30 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange