Horoscop Horoscop Balanță 24 – 30 august 2015

Te transformi într-un veritabil vânător și nu scapi nicio ocazie din mână. Fie că vorbim despre un avantaj la muncă sau un discount dintr-un magazin, tu ești prezent peste tot și cât se poate de atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Văzându-te într-o formă de zile mari o rudă te roagă să te ocupi de unele sarcini pe care nu le poate duce la bun sfârșit din cauza lipsei de pricepere.

Favorabil este sectorul vieții sociale și mai ales a celui ce ține de iubire. Miercuri şi joi primeşti nişte dovezi importante de iubire. Nu le minimaliza şi nu le analiza. Unele lucruri trebuie să le iei aşa cum sunt, căci altfel vei strivi tot ce e frumos. Se anunţă şi multe telefoane de la prieteni, dovadă că nu eşti complet singur.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.05.2019

Partenerul tau poate fi peste tot astazi! Esti dispus sa asculti? Te intereseaza o anumita dragoste? Probabil ca nu. S-ar putea sa fi avut o zi grea si sa simti nevoia sa petreci un timp linistit impreuna cu partenerul de viata. Chiar daca nu satisfaci cerintele partenerului tau, nu trebuie sa iti faci griji. Se intampla oricui din cand in cand.

Horoscop de ieri

Astazi poti simti o tensiune fizica si emotionala. Iti acorzi destul timp sa te ingrijesti de corpul tau? Te-a presat cineva in ultima vreme? Esti o persoana multumita emotional? Modul in care te simti fizic este un bun indicator al starii tale mentale. Incearca sa relaxezi mai mult si vei observa beneficii imediate.

Horoscop Balanță 24 – 30 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului