Horoscop Horoscop Balanță 25 noiembrie – 1 decembrie 2013

Excesul de visare cu ochii deschiși îți va dăuna serios în această săptămână. Parcă ești într-un soi de amorțeală de care nu scapi nici dacă vrei și uite așa atragi tot felul de critici mai ales la job. Miercuri și joi ești amabilitatea întruchipată, astfel că faci munca unui coleg ce pare total depășit de situație. În urma actului tău frumos de ajutorare vei primi și niște meritate laude.

Pe plan personal, relațiile sunt tensionate și orice spui cu bună intenție este înţeles exact pe dos. Până vineri vei oferi multe explicații și vei relua mesajele recepționate greşit, așa încât să faci liniște în relațiile zguduite de conflicte.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop Balanță 25 noiembrie – 1 decembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului