Horoscop Horoscop Balanță 25 noiembrie – 1 decembrie 2013

Excesul de visare cu ochii deschiși îți va dăuna serios în această săptămână. Parcă ești într-un soi de amorțeală de care nu scapi nici dacă vrei și uite așa atragi tot felul de critici mai ales la job. Miercuri și joi ești amabilitatea întruchipată, astfel că faci munca unui coleg ce pare total depășit de situație. În urma actului tău frumos de ajutorare vei primi și niște meritate laude.

Pe plan personal, relațiile sunt tensionate și orice spui cu bună intenție este înţeles exact pe dos. Până vineri vei oferi multe explicații și vei relua mesajele recepționate greşit, așa încât să faci liniște în relațiile zguduite de conflicte.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.06.2019

S-ar putea sa simti ca resursele tale sunt epuizate si doresti sa arunci prosopul. Nu renunta inca. Ziua de azi nu poate fi cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i alungi pe toti si sa devii un pustnic. Poate ca te simti mai ciudat decat de obicei, dar vei iesi din aceasta stare. S-ar putea sa fie nevoie sa fii putin mai adaptabil.

Horoscop de ieri

Te simti blocat emotional. Poate ca simti ca natura ta delicata, iubitoare nu este pe deplin apreciata. Astazi esti energic si plin de viata, dar preferi sa stai acasa si sa te relaxezi. Strategia cea mai buna este sa faci asta. De ce este atat de greu pentru unii oameni sa vada ca nimic nu face cu adevarat ceva - relaxant?

Horoscop Balanță 25 noiembrie – 1 decembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului