Horoscop Horoscop Balanță 27 iulie – 2 august 2015

Sensibilitatea ta ajunge la cote ridicate și tot ceea ce se spune la adresa ta te nemulțumește. Simți că toți cei din jur au un dinte împotriva ta, deși acest lucru nu este adevărat sub nicio formă. După ziua de joi, tranșezi în mod cu totul categoric o dispută cu cineva din casă. Nu faci niciun fel de compromis, ci spui exact ceea ce crezi chiar dacă asta înseamnă ca jumătate din familie să te evite.

La capitolul cuplu nu se întrevăd transformări uriașe, așa că te bucuri de momente de liniște. Dacă ești singur, în weekend se ivesc șansele unei întâlniri romantice cel puțin interesante și dacă îți vei deschide suficient sufletul s-ar putea să descoperi că persoana din fața ta are multe în comun cu tine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.04.2024

Acesta este o zi perfecta pentru a te indragosti! Poti sa te astepti la orice sa se intample astazi. Ai putea chiar sa intalnesti pe cineva care este pregatit sa te iubeasca, sa te sprijine si sa te asculte cand ai cea mai mare nevoie de el sau de ea. Trebuie sa iti lasi toate temerile si ezitarile in spate intr-o zi ca astazi. In plus, un pic de nebunie din cand in cand nu strica.

Horoscop de ieri

Poti sa te relaxezi putin in sfarsit! Asta ar putea fi ceea ce gandesti cu energia astrala de astazi. Momentul este perfect sa te pregatesti pentru provocarile care pana acum erau doar anxietati inauntrul tau. Daca gandesti clar astazi, este pentru ca ai puterea sa iti infrunti problemele. Acum, ca iti ai increderea inapoi, s-ar putea sa iti deschizi inima chiar mai mult pentru cineva drag.

Horoscop Balanță 27 iulie – 2 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului