Horoscop Horoscop Balanță 29 aprilie – 5 mai 2013

După o perioadă lungă de dezamăgiri și conflicte interioare, Balanțele se decid că este momentul să facă pace în interior și să armonizeze relațiile cu cei din jur. Cum în ultima vreme s-au cam îndepărtat de toată lumea, nativii vor acum să prindă din urmă toate informațiile pierdute. Au noroc joi și vineri că prietenii sunt dispuși să le povestească tot ce au pierdut cât timp au fost indispuși.

Grijile dispar și în ceea ce privesc banii pentru că o tranzacție pe care o credeau compromisă se dovedește a fi cât se poate de bună. Dacă la capitolul bani stau cât se poate de bine în acest interval, pe plan amoros nu apar schimbări majore sau cel puțin nu în sensul în care și-ar dori.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop săptămânal Pești 25 martie – 31 martie 2019

              Te afli încontinuare în faza de ați prioritiza resursele financiare pe categorii de necesități și după un plan temporar foarte bine pus la punc. Ești preocupat de proprietățile pe care le deții și de necesitatea menținerii acestora în condițiile date. Poate vei lua și anumite decizii de transformare a unor bunuri în bani, pe care să îi folosești ulterior pentru alte investiții.

Chiar aproape, pe la mijlocul săptămânii, va fi momentul cheie în transformarea unor diferende din situația financiară în oportunitatea capitalizării pentru viitor. Decizia trebuie să fie bine documentată și să nu te pripești, ai cea mai bună variantă în față, așa că nu te grăbi, mai stai doar câteva ziel și vei descoperi că va fi mai avantajos.

Dacă vei înțelege excat valoarea imediată a deciziilor/faptelor tale vei avea doar de câștigat pe termen lung, si pentru acesta ai de respectat o singură condiție: nu te grăbi, astrele sunt de partea ta.

Horoscop de ieri

Incearca sa iti acorzi putina putere! Nu exista o criza energetica in viata ta chiar acum, mai ales pentru ca inca mai visezi sa ajungi cat mai sus si sa ai parte de un succes. De fapt, vei avea atat de multa energie incat sa iti poti termina sarcinile mai devreme decat te asteptai. Daca faci acest lucru, utilizeaza timpul suplimentar pentru a face un mic inventar mental al sarcinilor pe care le-ai realizat si al obiectivelor pe care trebuie sa le rezolvi in continuare.

Horoscop Balanță 29 aprilie – 5 mai 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului