Horoscop Horoscop Balanță 3 -9 august 2015

Sectorul la care lucrurile merg cu adevărat bine este cel financiar. Cu alte cuvinte la capitolul bani nu te poţi plânge, mai ales că marţi sau miercuri vei primi nişte bani pentru un proiect pe care l-ai încheiat de multă vreme şi chiar îţi pierduseşi speranţa că ai mai putea recupera banii pentru munca depusă. Norocul este alături de tine, aşa că poţi juca la loterie cu multă încredere.

Loteria sentimentală însă aduce mai multe pierderi, mai ales dacă ești la începutul unei relații. Partenerul dă semne că nimic din ceea ce faci nu îl mulţumeşte, iar tu în loc să discuți despre nemulțumirile lui preferi să te gândești la despărțire.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Gemeni 26.05.2019

Un membru din familie pare sa fi facut o alegere gresita si va veni la tine, sa planga pe umarul tau, ca intotdeauna. Chiar daca pari plictisit de subiect, vei face tot ce iti sta in putinta pentru a il ajuta sa iasa din aceasta situatie neplacuta. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa apelezi la cateva persoane cu influenta destul de mare. Nu uita ca binele facut, va fi candva rasplatit.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa primesti o suma importanta de bani de la o ruda ce tocmai s-a intors din alta tara. Poate fi vorba despre o mostenire sau o parte dintr-o afacere. Orice ar fi, incearca sa nu ii cheltui pe toti din prima zi , chiar daca simti ca ai nevoie de multe lucruri. Incearca sa faci o lista cu ceea ce este prioritar astfel incat situatia ta financiara sa fie pe plus o perioada mai indelungata.

Horoscop Balanță 3 -9 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului