Horoscop Horoscop Balanță 3 -9 august 2015

Sectorul la care lucrurile merg cu adevărat bine este cel financiar. Cu alte cuvinte la capitolul bani nu te poţi plânge, mai ales că marţi sau miercuri vei primi nişte bani pentru un proiect pe care l-ai încheiat de multă vreme şi chiar îţi pierduseşi speranţa că ai mai putea recupera banii pentru munca depusă. Norocul este alături de tine, aşa că poţi juca la loterie cu multă încredere.

Loteria sentimentală însă aduce mai multe pierderi, mai ales dacă ești la începutul unei relații. Partenerul dă semne că nimic din ceea ce faci nu îl mulţumeşte, iar tu în loc să discuți despre nemulțumirile lui preferi să te gândești la despărțire.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.04.2024

Acesta este o zi perfecta pentru a te indragosti! Poti sa te astepti la orice sa se intample astazi. Ai putea chiar sa intalnesti pe cineva care este pregatit sa te iubeasca, sa te sprijine si sa te asculte cand ai cea mai mare nevoie de el sau de ea. Trebuie sa iti lasi toate temerile si ezitarile in spate intr-o zi ca astazi. In plus, un pic de nebunie din cand in cand nu strica.

Horoscop de ieri

Poti sa te relaxezi putin in sfarsit! Asta ar putea fi ceea ce gandesti cu energia astrala de astazi. Momentul este perfect sa te pregatesti pentru provocarile care pana acum erau doar anxietati inauntrul tau. Daca gandesti clar astazi, este pentru ca ai puterea sa iti infrunti problemele. Acum, ca iti ai increderea inapoi, s-ar putea sa iti deschizi inima chiar mai mult pentru cineva drag.

Horoscop Balanță 3 -9 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului