Horoscop Horoscop Balanță 3 -9 august 2015

Sectorul la care lucrurile merg cu adevărat bine este cel financiar. Cu alte cuvinte la capitolul bani nu te poţi plânge, mai ales că marţi sau miercuri vei primi nişte bani pentru un proiect pe care l-ai încheiat de multă vreme şi chiar îţi pierduseşi speranţa că ai mai putea recupera banii pentru munca depusă. Norocul este alături de tine, aşa că poţi juca la loterie cu multă încredere.

Loteria sentimentală însă aduce mai multe pierderi, mai ales dacă ești la începutul unei relații. Partenerul dă semne că nimic din ceea ce faci nu îl mulţumeşte, iar tu în loc să discuți despre nemulțumirile lui preferi să te gândești la despărțire.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 19.02.2019

Daca nu te-ai simtit prea bine in ultima vreme, un val de putere interioara te-ar putea impinge sa te dai peste cap pentru a te putea simti din nou puternic si sanatos. Ai putea decide sa iti completezi toate sarcinile neterminate astazi si ai putea reusi sa le faci pe cele mai multe pana la sfarsitul zilei. Nu uita sa iti acorzi putin timp pentru a te bucura de tine. Vrei sa profiti la maxim de puterea ta noua.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar putea creste astazi pana in punctul in care simti ca ai putea deduce gandurile si ideile oamenilor pe care nu i-ai mai intalnit pana acum. Citirea stirilor iti poate aduce cunostinte bruste cu privire la modul in care vor iesi lucrurile. S-ar putea sa decizi sa pui aceasta capacitate la dispozitia altora pentru a iti putea imbunati situatia financiara. Fa acest lucru daca poti. Perspectivele tale sunt probabil corecte.

Horoscop Balanță 3 -9 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange