Horoscop Horoscop Balanță 3 – 9 martie 2014

Ai o viziune destul de fantezistă asupra vieții și viitorului, astfel că nu mai reușești să privești cu detașare ce se întâmplă în jur. Crezi că tot ce zboară se mănâncă și de aici până la a te lăsa tras într-o cursă de un coleg de muncă mai este un singur pas. Ar fi bine să nu vorbești foarte multe lucruri importante în acest interval pentru că orice cuvânt spus la momentul nepotrivit te poate costa locul de muncă.

În familie, cineva îți subminează in mod direct autoritatea și te vezi nevoit să îți recâștigi poziția în ochii celorlalți. Este o misiune dificilă și chiar trebui să devii un strop mai autoritar dacă nu vrei să-i scapi din mână pe cei mai tineri.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop de ieri

Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Se pare ca tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi va avea parte de succes. Vei primi o suma de bani de la o persoana careia i-ai facut in urma cu ceva timp anumite favoruri. In cele din urma vei avea parte numai de realizari.

Horoscop Balanță 3 – 9 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului