Horoscop Horoscop Balanță 3 – 9 martie 2014

Ai o viziune destul de fantezistă asupra vieții și viitorului, astfel că nu mai reușești să privești cu detașare ce se întâmplă în jur. Crezi că tot ce zboară se mănâncă și de aici până la a te lăsa tras într-o cursă de un coleg de muncă mai este un singur pas. Ar fi bine să nu vorbești foarte multe lucruri importante în acest interval pentru că orice cuvânt spus la momentul nepotrivit te poate costa locul de muncă.

În familie, cineva îți subminează in mod direct autoritatea și te vezi nevoit să îți recâștigi poziția în ochii celorlalți. Este o misiune dificilă și chiar trebui să devii un strop mai autoritar dacă nu vrei să-i scapi din mână pe cei mai tineri.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop Balanță 3 – 9 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului