Horoscop Horoscop Balanță 30 iunie – 6 iulie 2014

Spiritul jucăuș pe care îl ai în acest interval îți aduce un plus la capitolul relații. Flirturile și aventurile sunt pe placul tău, mai ales dacă persoanele cu care ieși au simțul umorului. Nu simți încă nevoia de a începe o relație serioasă, cu atât mai puțin când ești preocupat de cu totul alte lucruri, cum ar fi partea financiară. Se va pune presiune pe tine la sfârșitul săptămânii și mai mult din obligaţie mergi la o întâlnire amoroasă.

Dacă până acum locul de muncă semăna cu o veritabilă închisoare, de acum lucrurile intră pe un făgaș normal. Regulile mult prea stricte pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit, căci restricțiile de orice fel dispar și te simți în largul tău din nou.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

horoscop Pesti 20.04.2019

Intuitia ta te poate ghida intr-o directie ce pare contrara cu ceea ce iti spune logica si practicitatea. Asta te-ar putea pune intr-o dilema. Ar trebui sa incerci sa fii practic sau sa-ti urmezi inima? Nu lua decizia astazi. Adreseaza-te prietenilor pentru sfaturi, daca doresti, dar asteapta cateva zile inainte de a face orice alegere irevocabila. Incertitudinea ar trebui sa se limpezeasca inainte de a lua anumite decizii.

Horoscop de ieri

Unele informatii despre un eveniment major ar putea sa te deranjeze si sa te deruteze. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea confunda problema chiar mai mult. Esti preocupat in primul rand de modul in care te va afecta acest lucru. Raspunsul este probabil foarte simplu. Adevarul va iesi la iveala in cateva zile. Ai rabdare!

Horoscop Balanță 30 iunie – 6 iulie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului