Horoscop Horoscop Balanță 30 martie – 5 aprilie 2015

Judeci în mod cu totul părtinitor o situație și nu este de mirare pentru că una dintre situații îți aduce avantaje. Încerci să îi convingi pe cei de la muncă să ia decizi în favoarea ta și în sinea ta ești conștientă că acest lucru nu este drept ori moral. Totuși îți joci bine cărțile și nu este exclus să obții ceea ce îți dorești, iar în continuare ești decis să îți urmărești cu mare atenție scopurile.

După ziua de joi, faci destule compromisuri în familie, de dragul armoniei și din lipsa chefului de a te implica într-un conflict. Știi cum să detensionezi atmosfera și acest lucru nu poate fi decât de bun augur pentru tine și cei din jur.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop saptamanal Pesti 17 -23 iunie 2019

Energia astrală te încurajează să te relaxezi și să te liniștesti, să iei lucrurile mult mai lent cu privire la o anumită relație care te-a tinut într-o febră destul de îndelungată. Persoana în cauză se simte atrasa de tine și nu-și va schimba mintea în grabă. Permite sentimentelor tale mai profunde să apară, astfel încât să le poti împărtăși.
Răbdarea ta va fi rasplatita, și, în cele din urmă, vei culege recompensele muncii depline pe care ai facut-o. Nu te opri acum! Este o saptamana bună pentru a planta semințele pentru succesul viitor, dar nu uita să te opresti și să te răsplătesti!

Horoscop de ieri

Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Se pare ca tot ceea ce ti-ai propus pentru aceasta zi va avea parte de succes. Vei primi o suma de bani de la o persoana careia i-ai facut in urma cu ceva timp anumite favoruri. In cele din urma vei avea parte numai de realizari.

Horoscop Balanță 30 martie – 5 aprilie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului