Horoscop Horoscop Balanță 30 martie – 5 aprilie 2015

Judeci în mod cu totul părtinitor o situație și nu este de mirare pentru că una dintre situații îți aduce avantaje. Încerci să îi convingi pe cei de la muncă să ia decizi în favoarea ta și în sinea ta ești conștientă că acest lucru nu este drept ori moral. Totuși îți joci bine cărțile și nu este exclus să obții ceea ce îți dorești, iar în continuare ești decis să îți urmărești cu mare atenție scopurile.

După ziua de joi, faci destule compromisuri în familie, de dragul armoniei și din lipsa chefului de a te implica într-un conflict. Știi cum să detensionezi atmosfera și acest lucru nu poate fi decât de bun augur pentru tine și cei din jur.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 18.02.2019

Conexiunea ta cu ceilalti este deosebit de puternica astazi. Te vei bucura de un rol important. Reconecteaza-te cu mama si spune-i cum te simti. Intalneste-te cu cei dragi in seara asta si surprinde pe cineva cu un gest romantic. Incearca ceva neconventional. Sentimentele tale pot fi puternice si neregulate. Poate simti ca este timpul potrivit ca sa te retragi in cochilia ta protectoare. Daca da, fa-o.

Horoscop de ieri

Inima ta poate fi deosebit de sensibila astazi. S-ar putea sa te simti un pic vulnerabil. Natura ta romantica este deosebit de puternica, astfel incat sa te bucuri de o seara rasfatata, inclusiv o masa buna cu cineva care te place. Toate relatiile cu persoanele de sex opus vor merge bine acum.

Horoscop Balanță 30 martie – 5 aprilie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange