Horoscop Horoscop Balanță 5 – 11 mai 2014

Vrei să fii înconjurat de oameni care îți împărtășesc punctele de vedere și te alegi în jur doar cu oameni ce par gata să te contrazică. Te demoralizează complet acest lucru și parcă nici nu mai ai forța să le aduci în permanență argumente cu privire la validitatea vorbelor tale. Cel mai tare te deranjează că atitudine contra ta le aparține celor din familie care par că și-au făcut un obicei din a-ți frânge aripile.

Devii cumva mai individualist, nu că nu ar fi fost timpul, după ultimele evenimente de la muncă și te bazezi doar pe tine când vine vorba despre rezolvarea sarcinilor, iar colegii încep să te considere cam arogant deoarece au impresia că te crezi omul bun la toate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.04.2019

Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incordata, care iti poate aduce o anumita stare de confuzie, stres si impulsivitate, mai ales in ceea ce priveste relatiile de colaborare, parteneriatele sau asocierile. Ti-e clar ca nu prea mai poti sa te complaci in anumite contexte sociale, chiar daca inca nu stii ce e de facut.

Horoscop de ieri

Se pare ca pe plan personal, lucrurile par incalcite in aceasta zi. Relatiile cu cei din jur sunt putin tensionate, in plan afectiv exista stres si temeri, iar financiar, nu stai chiar pe roze. Zona carierei iti ofera motive de satisfactie si bucurie, asa ca indreapta-ti atentia in aceasta directie. Iar in ceea ce priveste tensiunile din aceasta zi, incearca sa iti pastrezi calmul.

Horoscop Balanță 5 – 11 mai 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului