Horoscop Horoscop Balanță 6 – 12 mai 2013

Ai o dispoziție schimbătoare care te pune într-o serie de situații dificile. Deși în primă fază părea că te bucuri de un eveniment ce urma să aibă loc în această săptămână, imediat ce momentul se apropie elanul îți piere și te întrebi dacă nu cumva era mai bine să nu anunți că vei participa. Nu îți poți explica schimbarea de dispoziție și îți este teamă că vei strica și cheful celor din jur.

După mijlocul săptămânii un prieten îți cere ajutorul într-o situație care nu poate fi soluționată imediat. Îi spui care este părerea ta despre ceea ce vrea să facă și chiar dacă nu îi place, măcar ești mulțumit că ai făcut tot ceea ce trebuia și ai fost sincer.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 21.06.2019

S-ar putea sa simti ca resursele tale sunt epuizate si doresti sa arunci prosopul. Nu renunta inca. Ziua de azi nu poate fi cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i alungi pe toti si sa devii un pustnic. Poate ca te simti mai ciudat decat de obicei, dar vei iesi din aceasta stare. S-ar putea sa fie nevoie sa fii putin mai adaptabil.

Horoscop de ieri

Te simti blocat emotional. Poate ca simti ca natura ta delicata, iubitoare nu este pe deplin apreciata. Astazi esti energic si plin de viata, dar preferi sa stai acasa si sa te relaxezi. Strategia cea mai buna este sa faci asta. De ce este atat de greu pentru unii oameni sa vada ca nimic nu face cu adevarat ceva - relaxant?

Horoscop Balanță 6 – 12 mai 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului