Horoscop Horoscop Balanță 6 – 12 mai 2013

Ai o dispoziție schimbătoare care te pune într-o serie de situații dificile. Deși în primă fază părea că te bucuri de un eveniment ce urma să aibă loc în această săptămână, imediat ce momentul se apropie elanul îți piere și te întrebi dacă nu cumva era mai bine să nu anunți că vei participa. Nu îți poți explica schimbarea de dispoziție și îți este teamă că vei strica și cheful celor din jur.

După mijlocul săptămânii un prieten îți cere ajutorul într-o situație care nu poate fi soluționată imediat. Îi spui care este părerea ta despre ceea ce vrea să facă și chiar dacă nu îi place, măcar ești mulțumit că ai făcut tot ceea ce trebuia și ai fost sincer.

Horoscop săptămânal Scorpion 18 februarie – 24 februarie 2019

Acest început de săptămână îți va aduce multe evenimente neașteptate, este departe cel mai activ început de săptămâna pe are l-ai avut. Ai senzația că e un pas pe care nu îl poți face, dar nu e deloc așa. Te vei descurca și vei reuși să răspunzi provocărilor, fie ele și nemaiîntâlnite.

Oricum, în acest fel vei avea posibilitatea să construiești relații noi cu persone cunoscute și necunoscute și vei avea rezultate mult mai solide. Acesta implică ceva mai mult timp și concentrare din partea ta, în detrimentul a ceea ce faceai în mod obișnit în timpul tău liber.

Sfârșitul de săptămână sună promițător din punc de vedere al romantismului. Ești pregătit să inviți pe cineva la o întâlnire? S-ar putea să fie cea mai bună ocazie pe care ai avut-o până acum.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar putea creste astazi pana in punctul in care simti ca ai putea deduce gandurile si ideile oamenilor pe care nu i-ai mai intalnit pana acum. Citirea stirilor iti poate aduce cunostinte bruste cu privire la modul in care vor iesi lucrurile. S-ar putea sa decizi sa pui aceasta capacitate la dispozitia altora pentru a iti putea imbunati situatia financiara. Fa acest lucru daca poti. Perspectivele tale sunt probabil corecte.

Horoscop Balanță 6 – 12 mai 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange