Horoscop Horoscop Balanță 8 – 14 iulie 2013

Când îți vin în minte momente neplăcute din trecut te lași tras în mijlocul unor stări destul de sumbre de care nu scapi până nu recapeți controlul asupra propriei persoane. Știi că astfel de momente îți încetinesc ritmul de lucru și îți afectează viața de familie, dar nu de multe ori te poți abține să te manifești emoțional. Locul de muncă devine mai puțin solicitant după primele zile ale săptămânii, așa că ai suficient timp să te concentrezi pe sine.

Partenerul de viață te invită la un dialog calm cu privire la stările tale interioare pentru că ar vrea ca armonia să se reinstaleze în cuplul vostru. Nu eziți să îi povestești despre trăirile tale și nu vrei sfaturi, tocmai de aceea îl avertizezi că ai nevoie de un simplu ascultător cu multă răbdare și spre norocul tău te ascultă cu maximă atenție.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.04.2019

Astazi vei neglija unele sfaturi date de un prieten pentru a te feri de orice posibile efecte negative ale unei anumite actiuni. Exista posibilitatea sa fii incapatanat si chiar sa faci lucrurile asa cum iti place tie insa nu este o buna strategie daca nu vrei sa ajungi in situatii disperate si sa ceri ajutor dupa aceea.

Horoscop de ieri

Daca in ultima vreme ai avut parte de o perioada grea si solicitanta pe plan profesional, astazi va lua sfarsit si s-ar putea spune ca revii la normal. Exista riscul sa apara anumite probleme ce te fac sa pierzi bani si bunuri din cauza unor promisiuni si de aceea ar fi indicat sa stai departe de orice tranzactii care implica sume mari de bani.

Horoscop Balanță 8 – 14 iulie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului