Horoscop Horoscop Balanță 8 – 14 iulie 2013

Când îți vin în minte momente neplăcute din trecut te lași tras în mijlocul unor stări destul de sumbre de care nu scapi până nu recapeți controlul asupra propriei persoane. Știi că astfel de momente îți încetinesc ritmul de lucru și îți afectează viața de familie, dar nu de multe ori te poți abține să te manifești emoțional. Locul de muncă devine mai puțin solicitant după primele zile ale săptămânii, așa că ai suficient timp să te concentrezi pe sine.

Partenerul de viață te invită la un dialog calm cu privire la stările tale interioare pentru că ar vrea ca armonia să se reinstaleze în cuplul vostru. Nu eziți să îi povestești despre trăirile tale și nu vrei sfaturi, tocmai de aceea îl avertizezi că ai nevoie de un simplu ascultător cu multă răbdare și spre norocul tău te ascultă cu maximă atenție.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 16.07.2024

Un puternic sentiment de inspiratie care pare sa vina din planuri superioare ar putea amplifica abilitatile tale artistice naturale. Indiferent cat de ocupat ai fi cu alte sarcini, este important sa iti faci timp sa notezi ideile tale. Acestea merita cu siguranta sa fie urmarite si vei dori sa te intorci la ele mai tarziu. Daca te gandesti la un prieten, suna-l. S-ar putea sa aiba vesti pentru tine.

Horoscop de ieri

Noile oportunitati iti pot oferi sansa sa iti imbunatatesti situatia financiara si sa te extinzi profesional. Inovatiile pe care le-ai produs in trecut au atras atentia celor aflati in pozitii de autoritate, iar roadele muncii tale ar putea sa se manifeste acum. Totusi, nu te astepta sa poti sa te relaxezi si sa te bucuri de ele, deoarece te asteapta inca mult efort. Aduna-ti toate resursele interioare si avanseaza hotarat.

Horoscop Balanță 8 – 14 iulie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului