Horoscop Horoscop Balanță 9 -15 martie 2015

Participi activ la un eveniment, chiar dacă în prima fază nu ai fost foarte încântat de rolul tău. Până la urmă rezultatul final este important și prin eforturi colective totul iese în regulă, iar tu devii mai puțin morocănos. Cu ocazia implicării, te faci util și remarcat pentru că cei care te-au însărcinat cu sarcini rămân uimiți de spiritul tău de organizare și de modul diplomat de rezolvare a disputelor.

Pe plan profesional, ai capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și acest lucru te ajută la fel de mult cum te încurcă. Vezi unele nereguli insesizabile pentru colegi și nu știi cum să le atragi atenția celor din jur cu privire la lucrurile ce pot scăpa de sub control.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.06.2019

S-ar putea sa simti ca resursele tale sunt epuizate si doresti sa arunci prosopul. Nu renunta inca. Ziua de azi nu poate fi cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i alungi pe toti si sa devii un pustnic. Poate ca te simti mai ciudat decat de obicei, dar vei iesi din aceasta stare. S-ar putea sa fie nevoie sa fii putin mai adaptabil.

Horoscop de ieri

Te simti blocat emotional. Poate ca simti ca natura ta delicata, iubitoare nu este pe deplin apreciata. Astazi esti energic si plin de viata, dar preferi sa stai acasa si sa te relaxezi. Strategia cea mai buna este sa faci asta. De ce este atat de greu pentru unii oameni sa vada ca nimic nu face cu adevarat ceva - relaxant?

Horoscop Balanță 9 -15 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului