Horoscop Horoscop Balanță 9 -15 martie 2015

Participi activ la un eveniment, chiar dacă în prima fază nu ai fost foarte încântat de rolul tău. Până la urmă rezultatul final este important și prin eforturi colective totul iese în regulă, iar tu devii mai puțin morocănos. Cu ocazia implicării, te faci util și remarcat pentru că cei care te-au însărcinat cu sarcini rămân uimiți de spiritul tău de organizare și de modul diplomat de rezolvare a disputelor.

Pe plan profesional, ai capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și acest lucru te ajută la fel de mult cum te încurcă. Vezi unele nereguli insesizabile pentru colegi și nu știi cum să le atragi atenția celor din jur cu privire la lucrurile ce pot scăpa de sub control.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.02.2019

Astazi este o zi buna pentru a iti fundamenta emotiile fluctuante. Intoarce-te din drama pe care o creezi si incearca sa iti evaluezi starea interioara. Te inseli daca crezi ca totul e in regula cand nu e adevarat. Fii sincer cu cele mai inalte adevaruri si vei reusi sa te integrezi in realitate. Ai grija la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi minunata pentru a te adapta cu sinele tau interior. Acorda-ti incredere din instinct si fa-ti planuri realiste pentru viitor. Esti disciplinat in mod special si ai un sentiment deosebit in ceea ce priveste scopurile si obiectivele tale. Utilizeaza aceasta energie pentru a face lucrurile pe care ti le doresti.

Horoscop Balanță 9 -15 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop