Horoscop Horoscop Balanță 9 -15 martie 2015

Participi activ la un eveniment, chiar dacă în prima fază nu ai fost foarte încântat de rolul tău. Până la urmă rezultatul final este important și prin eforturi colective totul iese în regulă, iar tu devii mai puțin morocănos. Cu ocazia implicării, te faci util și remarcat pentru că cei care te-au însărcinat cu sarcini rămân uimiți de spiritul tău de organizare și de modul diplomat de rezolvare a disputelor.

Pe plan profesional, ai capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și acest lucru te ajută la fel de mult cum te încurcă. Vezi unele nereguli insesizabile pentru colegi și nu știi cum să le atragi atenția celor din jur cu privire la lucrurile ce pot scăpa de sub control.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 31.05.2020

In aceasta zi te faci remarcat prin felul tau de a fi, prin gusturile rafinate sau printr-un apetit sporit. Intr-un fel sau altul, iesi acum in evidenta. Ar fi bine sa ai grija la ce si cat mananci, pentru ca exista riscul unor dereglari. Spre seara vei avea posibilitatea sa faci cateva lucruri pe care le-ai planuit alaturi de cativa preteni. Distreaza-te!

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca astazi sa te simti vulnerabil sau sa te incerce un puternic sentiment de limitare, ca si cand totul se intampla si se schimba fara ca tu sa poti interveni. Se pare ca experientele acestei zile te indeamna sa exersezi detasarea si eliminarea gandurilor toxice. Daca iti vei observa gandurile, iti vei da seama ca ele sunt cele care-ti fac rau, si nu evenimentele in sine.

Horoscop Balanță 9 -15 martie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului