Horoscop Horoscop balanta saptamana 01-07 aprilie

Intelepciunea ta iti va proteja bugetul o buna perioada de timp. In ceea ce priveste relatia cu partenerul de cuplu, este necesar sa depui mai mult efort pentru pastrarea armoniei. Nu este cel mai intelept sa negociezi un imprumut in numele altor persoane.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.11.2020

Mandria s-ar putea sa iti puna piedici astazi. Poate ti se va cere sa faci o sarcina pe care o consideri nedemna de tine sau oamenii din jurul tau se simt prea importanti. Ridica-te deasupra insultelor si fa un efort special pentru a face tot ce poti, dezamorsand situatia inainte ca aceasta sa scape de sub control. In aceasta seara, bucura-te de filme sau de o muzica buna.

Horoscop de ieri

Ingrijorarile legate de rude sau prieteni te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Poate ca nu esti sigur de ceea ce nu este in regula si te simti neajutorat. Indiferent de grijile vagi pe care le-ai avea, nu incerca sa afli adevarul fara sa stii faptele. Nu este o zi buna pentru a face comisioane. Intarzierile si obstacolele ti-ar putea provoca o multime de frustrari si pierdere de timp.

Horoscop balanta saptamana 01-07 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului