Horoscop Horoscop balanta saptamana 09-15 aprilie

Activitatile fizice iti sunt destinate in aceasta saptamana. Pentru a evita orice problema, verifica cu atentie toate echipamentele. Este posibil sa intalnesti pe cineva care iti spune ca esti exagerat de critica sau nedreapta. Tu urasti nedreptatea, dar nu te pierde in cuvinte. Persoana respectiva are rani prea adanci pentru a discuta deschis, si acesta este motivul unei astfel de negativitati. Nu este vorba despre tine, asa ca nu musca momeala!

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 05.12.2023

Sistemul tau de valori poate sa capete astazi aspecte noi, spirituale si idealiste. Chestiunile cotidiene ar putea dobandi pentru tine noi semnificatii. S-ar putea sa vezi chiar si spiritualitate in munca ta. In ceea ce priveste sanatatea, ai putea sa iti stabilesti obiective idealiste, dar nerealiste. Daca vrei sa incepi un nou program de sanatate, ia totul pas cu pas. Nu incerca sa realizezi totul deodata.

Horoscop de ieri

Visele si meditatia ar putea aduce la suprafata emotii adanc inradacinate din trecut, care au blocat cresterea ta fara sa iti dai seama. Cautarea si acordarea iertarii pot capata o noua importanta. Pasiunea romantica ar trebui sa atinga cote maxime. Aceste emotii probabil ca vor furniza, de asemenea, inspiratie artistica pe care vrei sa o indrepti spre decorarea casei tale.

Horoscop balanta saptamana 09-15 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului