Horoscop Horoscop balanta saptamana 09-15 aprilie

Activitatile fizice iti sunt destinate in aceasta saptamana. Pentru a evita orice problema, verifica cu atentie toate echipamentele. Este posibil sa intalnesti pe cineva care iti spune ca esti exagerat de critica sau nedreapta. Tu urasti nedreptatea, dar nu te pierde in cuvinte. Persoana respectiva are rani prea adanci pentru a discuta deschis, si acesta este motivul unei astfel de negativitati. Nu este vorba despre tine, asa ca nu musca momeala!

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.01.2022

Relatiile romantice capata o aura de basm, aducand in evidenta genul de dorinta, pasiune si un sentiment de unitate. Prin urmare, aceasta ar trebui sa fie o zi minunata pentru a programa o seara intima cu un partener romantic. Te-ai putea simti atat de mult in ton cu prietenul tau, incat poti veni cu aceleasi cuvinte in acelasi timp. Bucura-te de acest sentiment minunat, dar nu pierde din vedere realitatea.

Horoscop de ieri

Daca te-ai gandit sa te apuci de studiul astrologiei, numerologiei, alchimiei sau oricarei alte stiinte oculte, aceasta este ziua pentru a incepe. Aderarea stiintifica la fapte si reguli se combina cu abilitati telepatice imbunatatite pentru a aduce o abilitate in crestere in astfel de domenii. Cauta cativa prieteni care iti impartasesc interesul si aranjeaza participarea la o clasa sau un atelier pe un subiect care te atrage cel mai mult.

Horoscop balanta saptamana 09-15 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului