Horoscop Horoscop balanta saptamana 09-15 aprilie

Activitatile fizice iti sunt destinate in aceasta saptamana. Pentru a evita orice problema, verifica cu atentie toate echipamentele. Este posibil sa intalnesti pe cineva care iti spune ca esti exagerat de critica sau nedreapta. Tu urasti nedreptatea, dar nu te pierde in cuvinte. Persoana respectiva are rani prea adanci pentru a discuta deschis, si acesta este motivul unei astfel de negativitati. Nu este vorba despre tine, asa ca nu musca momeala!

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 02.10.2020

Esti singur din punct de vedere tehnic, dar foarte profund implicat cu cineva? Daca da, nu te mira daca azi prelungesti sau primesti o propunere de casatorie. Evenimentele recente v-au adus foarte aproape si au intensificat foarte mult legatura dintre voi. Partenerul tau ar putea dori sa legalizeze aceasta obligatiune. Tu? Daca exista chiar si cea mai mica indoiala, acorda-ti timp pentru a te gandi. Actionarea din impuls nu este o idee buna acum.

Horoscop de ieri

Esti implicat intr-un proiect creativ care implica tehnologie moderna? Daca da, progresul ar putea fi realizat cu pasi mari, incepand de astazi. O pauza norocoasa te-ar putea indrepta intr-o noua directie care poate adauga profunzime si dimensiune muncii tale. Relatiile cu colegii ar trebui sa fie calde, congeniale si de sustinere. Exista un sentiment de unitate care strabate grupul si care adauga energie si entuziasm. Iti vor placea rezultatele eforturilor tale.

Horoscop balanta saptamana 09-15 aprilie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului