Horoscop Horoscop balanta saptamana 09-15 iulie

Saptamana aceasta nativii zodiei Balanta vor trece prin schimbari importante si in acelasi timp s-ar putea sa apara unele oportunitati neasteptate mai ales in sectorul dezvoltarii personale, al calatoriilor si al muncii. Cu toate ca destinul ii provoaca si le arata un viitor roz este de dorit sa aleaga corect si lucid pentru ca nu orice propunere ce li se face inseamna ca este si cea buna, cea potrivita pentru acesti nativi. Prin urmare putem intitula aceasta perioada ca fiind una de tranzitie, in care Balantele pun bazele unor activitati sau colaborari ce vor incepe din toamna.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.05.2019

In viata ta exista multe tranzitii, iar acum exista o mare oportunitate de a scapa de emotii, idei si bunuri fizice de care nu mai ai nevoie. Textul clasic “afara cu vechiul si cu noul” nu a fost niciodata mai aplicabil pentru tine. Arunca numerele de telefon ale persoanelor pe care nu le mai apelezi niciodata si sterge e-mailurile care iti amintesc de amintiri neplacute.

Horoscop de ieri

In viata, lucrurile care iti modeleaza caracterul cel mai eficient nu sunt cadouri. Cand te confrunti cu obstacolele, poti dezvalui ceea ce esti cu adevarat. Incearca sa imbratisezi dificultatile cu care te confrunti astazi. Uita-te la partea buna a lucrurilor pentru ca in timp ce ziua nu va fi plina de ras si bucurie, iti va oferi multe sanse sa te testezi si sa te impresionezi.

Horoscop balanta saptamana 09-15 iulie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului