Horoscop Horoscop balanta saptamana 09-15 iulie

Saptamana aceasta nativii zodiei Balanta vor trece prin schimbari importante si in acelasi timp s-ar putea sa apara unele oportunitati neasteptate mai ales in sectorul dezvoltarii personale, al calatoriilor si al muncii. Cu toate ca destinul ii provoaca si le arata un viitor roz este de dorit sa aleaga corect si lucid pentru ca nu orice propunere ce li se face inseamna ca este si cea buna, cea potrivita pentru acesti nativi. Prin urmare putem intitula aceasta perioada ca fiind una de tranzitie, in care Balantele pun bazele unor activitati sau colaborari ce vor incepe din toamna.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop balanta saptamana 09-15 iulie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului