Horoscop Horoscop balanta saptamana 14-20 mai

Exista in tine o rigiditate cu care ceilalti au de furca. Reusesti sa creezi opozitie, sa starnesti reactii contrare si controversate. Simti ca ceilali vor sa faca ceva cu forta, impotriva vointei tale. Poate chiar ar fi bine ca, din cand in cand, sa mai si asculti. De miercuri incolo ti se dau semnale clare ca ai parte de susinere de undeva, de sus. Lucrurile se pot aranja intr-o directie la care nu te-ai fi asteptat.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.08.2019

Gandirea ta este clara astazi, dar s-ar putea sa-ti fie greu sa iei masuri asupra gandurilor tale. O forta restrictiva poate parea sa te tina inapoi. Un sentiment de disciplina se dezvolta in interiorul tau, amintindu-ti sa adaugi o nota de conservatorism la orice ai in minte. Profita de ocazie pentru a continua sarcinile care te solicita sa fii rezervat si colectat.

Horoscop de ieri

Natura ta constanta va fi foarte apreciata astazi. Un plan de atac bine gandit este cel care castiga aprobarea din partea celor mai inalti. Stii cel mai bun mod in care sa procedezi si acum tot ce ai nevoie este increderea de urmat cu ideile tale. Inceperea lucrurilor ar trebui sa fie mai usoara pentru tine astazi, deoarece mintea ta lucreaza in armonie cu inima.

Horoscop balanta saptamana 14-20 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului