Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 26.09.2020

Fara presiune, dar asa cum stau lucrurile acum, s-ar putea sa doresti sa iti evaluezi cariera. Merge bine? Care sunt ultimele tale realizari? Ce obiective nu au fost atinse? Daca raspunsurile nu sunt satisfacatoare, este timpul sa faci unele schimbari dramatice. Daca locul tau de munca ta nu-ti face inima sa cante, este timpul sa gasesti unul care sa o faca. Viata nu este o repetitie generala.

Horoscop de ieri

Este posibil sa fii pregatit pentru unele schimbari majore de cariera. Ai putea fi satul de stresul si de orele lungi ale mediului corporativ. Cu siguranta, in aceasta epoca a tehnologiei exista o modalitate de a petrece mai mult timp acasa fara a sacrifica calitatea muncii tale. Gandeste-te la asta pentru cateva zile. Daca propui o alternativa fezabila sefului tau, raspunsul pozitiv te poate surprinde.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului