Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 03.02.2023

Te-ai gandit sa participi la un anumit seminar, poate legat de afaceri? Tu si un partener ati putea merge impreuna. Acesta este un moment bun pentru a face acest lucru, deoarece gandirea ta este deosebit de clara si iti este mai usor decat de obicei sa te concentrezi. Discutiile cu partenerul tau ar putea fi cireasa de pe tort. Maine vei simti ca poti lua lumea cu asalt.

Horoscop de ieri

Invatarea vine cu usurinta pentru tine, deoarece mintea ta este deosebit de ascutita. Intuitia ta este de obicei ridicata, dar astazi este deosebit de acuta, la fel ca si concentrarea ta. Prin urmare, aceasta este o zi grozava pentru a citi sau a lucra la un proiect de arta. Pune-ti deoparte ceva timp pentru a contempla singur. Te poate ajuta la un nivel foarte profund.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului