Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.11.2020

Mandria s-ar putea sa iti puna piedici astazi. Poate ti se va cere sa faci o sarcina pe care o consideri nedemna de tine sau oamenii din jurul tau se simt prea importanti. Ridica-te deasupra insultelor si fa un efort special pentru a face tot ce poti, dezamorsand situatia inainte ca aceasta sa scape de sub control. In aceasta seara, bucura-te de filme sau de o muzica buna.

Horoscop de ieri

Ingrijorarile legate de rude sau prieteni te-ar putea chinui pe tot parcursul zilei. Poate ca nu esti sigur de ceea ce nu este in regula si te simti neajutorat. Indiferent de grijile vagi pe care le-ai avea, nu incerca sa afli adevarul fara sa stii faptele. Nu este o zi buna pentru a face comisioane. Intarzierile si obstacolele ti-ar putea provoca o multime de frustrari si pierdere de timp.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului