Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 30.09.2023

Romantismul infloreste pentru tine astazi. Daca esti singur, o plimbare prin cartier te-ar putea pune in legatura cu cineva nou si incitant. Daca esti implicat, tu si partenerul tau semnificativ puteti planifica o excursie in afara orasului, poate o escapada de weekend. Calatoria poate fi partial legata de afaceri. Acesta este un moment minunat pentru a scrie, chiar daca este doar o scrisoare catre o ruda.

Horoscop de ieri

Un puternic impuls creativ poate veni asupra ta astazi. Intuitia ta ar trebui sa joace un rol important in orice produci. S-ar putea sa te simti motivat sa iti finalizezi proiectul iar singurul dezavantaj ar putea fi ca partenerul tau poate sa nu inteleaga de ce vrei sa lucrezi in loc sa iesi. Urmeaza-ti inima. Prietenul tau va vedea totul diferit cand vei afisa rezultatele.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului