Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 17.04.2021

Romantismul este astazi in aer. Vai, se pare ca ploua peste toata lumea, in afara de tine. Probabil ca ti-ai imbracat haina de ploaie rezistenta la romantism inainte de a iesi din casa in aceasta dimineata. Nu te supara. Va veni si timpul tau. Incearca sa iti concentrezi pasiunea pe un efort creativ. Daca te-ai gandit sa incerci sa scrii sau sa pictezi, fa-o acum.

Horoscop de ieri

Te-ai putea simti cam ciudat astazi din cauza dezamagirii cuiva important pentru tine. S-ar putea ca un mentor sa nu te mai sprijine sau poate o figura de autoritate sa-si fi aratat adevaratele intentii. In loc sa alegi un nou model, de ce sa nu urmezi calea pe care stii ca este potrivita pentru tine? Acum esti suficient de experimentat pentru a nu mai avea nevoie de altcineva care sa iti deschida calea.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului