Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Gemeni 27.07.2021

Este probabil sa ai succes in unele afaceri si exista posibilitatea sa iti aduca niste bani in plus. Probabil te simti special si optimist in legatura cu acest lucru. Te asteapta cu nerabdare noi oportunitati ce vor veni in calea ta. Intuitia ta este mare, astfel incat este foarte probabil sa fii in masura sa separi graul de neghina.

Horoscop de ieri

Ziua de azi va trece mai greu mai ales cand astepti cu nerabdare seara deoarece ai programat o iesire cu prietenii apropiati si cu partenerul de cuplu. Ocazii cum ar fi unele evenimente sportive, filme sau concerte ar putea fi la ordinea de zi. Activitatile care implica copii sunt de asemenea posibile. Nu fi surprins daca vei dori sa stai linistit si sa ii lasi pe ceilalti sa vorbeasca.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului