Horoscop Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

Incepeti saptamana emanand mai multa senzualitate ca de obicei. Si cei apropiati remarca asta si va privesc cu alti ochi. Sefii insa va readuc aproape de lumea in care traim si va dau mai multe sarcini. Greu, dar le duceti la bun sfarsit. In weekend incepeti iar sa visati. Sa fie oare primavara de vina?

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 24.01.2022

Mai mult ca sigur ca exista o persoana in lumea ta care vrea cu disperare sa se apropie de tine. Conflictul poate aparea in seara asta daca nu te deschizi si nu lasi aceasta persoana sa intre putin mai aproape. S-ar putea sa te repezi rapid cu o opinie puternica, dar ai grija sa nu o sperii complet. Aceasta persoana doreste sa imparta mai mult un spatiu intim cu tine, dar poate ca pur si simplu nu stie cum.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti putin obosit in ultima vreme. Nu te forta sa faci lucruri cand stii ca corpul tau are nevoie de odihna. Ar putea fi extrem de tentant sa te rostogolesti cu multimea si sa participi la toata distractia. Nu vrei sa ratezi niciun lucru care se intampla in jurul tau. Rezista tentatiei de a ignora mesajele importante care vin din corpul tau.

Horoscop balanta saptamana 19-23 martie

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului