Horoscop Horoscop balanta saptamana 30 aprilie – 7 mai

In aceasta saptamana este favorizata munca in echipa si timpul petrecut in doi. De asemenea, esti foarte eficienta, iti faci planuri si aduci varietate in rutina de zi cu zi. Energia ta este pur si simplu minunata, iar umorul si sarmul te fac foarte populara. Conversatiile se transforma foarte usor in flirt, asa incat gestioneaza-ti puterile cu grija! Pentru a multumi universului, fa ceva altruist in zilele

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 02.10.2020

Esti singur din punct de vedere tehnic, dar foarte profund implicat cu cineva? Daca da, nu te mira daca azi prelungesti sau primesti o propunere de casatorie. Evenimentele recente v-au adus foarte aproape si au intensificat foarte mult legatura dintre voi. Partenerul tau ar putea dori sa legalizeze aceasta obligatiune. Tu? Daca exista chiar si cea mai mica indoiala, acorda-ti timp pentru a te gandi. Actionarea din impuls nu este o idee buna acum.

Horoscop de ieri

Esti implicat intr-un proiect creativ care implica tehnologie moderna? Daca da, progresul ar putea fi realizat cu pasi mari, incepand de astazi. O pauza norocoasa te-ar putea indrepta intr-o noua directie care poate adauga profunzime si dimensiune muncii tale. Relatiile cu colegii ar trebui sa fie calde, congeniale si de sustinere. Exista un sentiment de unitate care strabate grupul si care adauga energie si entuziasm. Iti vor placea rezultatele eforturilor tale.

Horoscop balanta saptamana 30 aprilie – 7 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului