Horoscop Horoscop balanta saptamana 30 aprilie – 7 mai

In aceasta saptamana este favorizata munca in echipa si timpul petrecut in doi. De asemenea, esti foarte eficienta, iti faci planuri si aduci varietate in rutina de zi cu zi. Energia ta este pur si simplu minunata, iar umorul si sarmul te fac foarte populara. Conversatiile se transforma foarte usor in flirt, asa incat gestioneaza-ti puterile cu grija! Pentru a multumi universului, fa ceva altruist in zilele

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Sagetator 24.04.2019

Astazi, pentru tine, beneficiile consista in unele raspunsuri si vesti bune de departe, rezolvarea unor probleme juridice, clarificarea termenilor unui contract sau acceptarea unei noi asocieri avantajoase. Este o zi potrivita pentru a-ti organiza o mini vacanta sau pentru a-ti stabili prioritatile pentru urmatoarea perioada.

Horoscop de ieri

In ultima vreme se pare ca esti total dedicat persoanelor dragi si poti purta discutii serioase cu cei de acasa. De asemenea, iti asumi anumite responsabilitati in locul altcuiva. Esti tentat sa iti exprimi afectiunea numai prin gesturi, cadouri sau bani. Ar fi bine sa tii cont ca nimic nu este suficient si ca e nevoie sa rostesti si unele cuvinte, sa faci declaratii, pentru ca ceilalti sa simta caldura sentimentelor tale.

Horoscop balanta saptamana 30 aprilie – 7 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului