Horoscop Horoscop Berbec 01.10.2016

Viata ta a fost ca o spirala sociala in ultima vreme. Se poate sa te simti putin coplesit si atacat din toate partile. Dupa-amiaza vei dori sa reinoiesti legaturile cu vechii prieteni si vei incerca sa iti amintesti numele unora dintre ei. Cu calm vei reusi sa iti amintesti de toti prietenii si vei reusi sa iei legatura cu ei.

Horoscop saptamanal Berbec 19 -25 august 2019

In aceasta perioada veti petrece timpul mai mult singur pentru a reusi sa separati problemele personale de ale celorlalti. In cazul in care nu veti reusi sa-i intelegeti pe cei care nu s-au simtit grozav in ultima vreme este posibil ca spre sfarsitul saptamanii unele relatii sa ajunga la punctul de rupere. Cel mai important este sa gasiti un echilibu intre granitile personale si compasiune. Spre sfarsitul saptamanii un vis pare sa devina realitate. Nu va speriati sa profitati de moment.

Horoscop Berbec luna august 2019

Ai în față o luna plină de aventuri în care vei simți, mai mult decât oricând creativitatea, pasiunea, spontaneitatea și provocarea vieții de ați urma sentimentele. Asta se traduce într-o nouă etapă în abordarea vieții, ai mai mult curaj și încredere că cee ace simți se poate materializa.
Din a doua săptămână, vei constata o lărgire a orizonturilor și un puternic avânt creativ care te va ajuta să atingi noi limite financiare, să ai noi realizări importante.
Și pe plan social vei fi intr-o continua schimbare, un nou status te va caracteriza și cei pe care îl știai până acum vor incepe să devină admiratori și următori ai acțiunilor tale.
În a treia săptămână, ar fi indicat să folosești toată creativitatea și puterea de concentrare de care dispui într-un proiect comun, într-un efort de muncă de muncă de echipă, și vei constata rezultate extraordinare.
Pe final de lună să nu fii surprins că vei primi chiar propuneri pentru un nou job sau o nouă poziție în organizația în care acționezi, e meritul tău și trebuie să știi să îl gestionezi.

Horoscop de ieri

In decursul acestei zile vei fi nevoit sa iei anumite masuri cu privire la viata ta personala. Simti ca nu mai ai timp pentru tine si te gandesti sa iti organizezi sarcinile astfel incat sa le observi pe cele la care poti renunta. Te simti sufocat de atatea responsabilitati si esti tentat sa lasi totul si sa pleci la cumparaturi, la un restaurant sau la un coafor. Orice ai face, incearca sa te distrezi.

Horoscop Berbec 01.10.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului