Horoscop Horoscop Berbec 04.10.2016

La locul de munca vei fi foarte ocupat, dar te simti apt si plin de energie sa termini la timp tot ceea ce ai de facut. Ar fi indicat sa iei in considerare si sfaturile persoanei iubite inainte de a lua orice decizie. Esti dezamagit deoarece stai cam prost la capitolul financiar, dar stai linistit, vei primi o veste buna in zilele urmatoare.

Horoscop saptamanal Berbec 01 iunie – 07 iunie 2020

Financiar, in această săptămână nu ai motive să te îngrijorezi. Vin niște plăți restante și îți rotunjești chiar bine bugetul până mai ieri destul de fragil. Îți permiți chiar să faci o mică achiziție pe care o doreai de multă vreme. Ai mare grijă și nu aruncă pe obiecte toți banii obținuți pentru că vineri și sâmbătă ai parte de cheltuieli neprevăzute ce țin mai mult de locuință. Poate fi vorba despre reparații capitale sau chiar plata unor datorii mai vechi, de tipul impozitelor.
Dacă nu ești implicat într-o relație, ai toate șansele ca după mijlocul săptămânii să ai parte de ceva întâlniri interesante care chiar de nu se finalizează cu o relație serioasă, măcar îți schimbă un pic viziunea asupra dragostei. Weekend-ul aduce o petrecere în familie la care te simți exact în largul tău.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi buna pentru a iesi din rutina zilnica. Nu lasa ca anumite lucruri sa te traga inapoi. Tine capul sus. Ridica telefonul si suna un prieten apropiat cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. S-ar putea ca acest telefon sa te ajute sa refaci relatia de prietenie si sa va faceti noi planuri de viitor.

Horoscop Berbec 04.10.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului