Horoscop Horoscop Berbec 05.01.2020

Ai mult farmec si abilitati sociale extraordinare. Aceasta este o combinatie imbatabila si este intarita in special cu energia astrala actuala. Asigura-te ca vei parcurge kilometrul suplimentar astazi, chiar daca nu ai chef. Cineva aflat intr-o pozitie de putere si autoritate iti poate solicita sa te alaturi la cina, sau poate vei fi invitat sa te prezenti la o petrecere. Acestea sunt oportunitati ideale pentru a-ti arata talentele, asa ca imbratiseaza-le mai degraba decat sa te feresti de ele.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 06 – 12 aprilie 2020

Nefiind un moment prea încărcat din punct de vedere profesional, deciziile majore pe care nativii acestui semn trebuie să le ia sunt legate de zona afectivă. Senzualitatea la cote maxime din această săptămână îi va face niște adevărați cuceritori. Este de ajuns un cuvânt șoptit la ureche sau un gest tandru pentru ca relația în care se află să ia foc. Focul pasiunii nu se stinge prea ușor, așa că până joi tandrețea ocupă cea mai mare parte a săptămânii.

Sunt favorizate și discuțiile cu niște persoane cu multă experiență care îi pot ajuta să obțină sume importante de bani pentru că vor afla niște secrete foarte importante în domeniul în care activează.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Daca ai copii, te-ai putea simti un pic suprasolicitat si coplesit. Daca nu, probabil constrangerile si cerintele vietii tale profesionale cantaresc foarte mult in mintea ta . Nu trebuie sa iti faci griji. Aceste sentimente vor trece. Astepta-te la o ocazie de a te elibera de legaturile care nu iti mai convin. Chiar daca va fi doar un ragaz temporar, profita de asta!

Horoscop Berbec 05.01.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului