Horoscop Horoscop Berbec 06.09.2020

In aceasta zi vei avea de suportat fitele anumitor persoane ce par a avea ceva de reprosat la fiecare pas pe care il faci. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa iti controlezi temperamentul pentru a evita ca intalnirea voastra sa degenereze. Spre seara vei fi invitat in oras de cativa prieteni unde vei reusi sa revii la starea ta obisnuita.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna septembrie 2020

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Un prieten poate avea niste barfe suculente pentru tine. Poate ca cineva se casatoreste. Nu esti genul de persoana care pune prea multa atentie pe barfe, dar prietenul tau ar putea fi atat de convingator incat poti ajunge sa crezi totul. Fii sceptic! Ceea ce auzi este posibil sa nu fie minciuni, dar ar putea fi exagerat. Astepta pana cand vezi oamenii in cauza inainte de a-l accepta ca adevar.

Horoscop Berbec 06.09.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului