Horoscop Horoscop Berbec 08.08.2016

Este posibil sa te confrunti cu unele dificultati pe plan sentimental si financiar. Acest lucru te va supara si vei deveni cam irascibil. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa te bazezi pe sfaturile prietenilor.

Horoscop saptamanal Berbec 13 – 19 ianuarie 2020

În prima parte a săptămânii unitatea familiei este dată peste cap de un conflict apărut ca din senin. Nu ai vrea să iei parte la conflictul iscat, dar nici nu poți fi indiferent când îi vezi pe cei dragi cum își aruncă vorbe nepotrivite. Abia joi situația se clarifică, iar norii negri dispar din căminul tău, așa că poți pune la cale activități de weekend împreună cu cei dragi.
La locul de muncă ești tentat să acționezi pripit din dorința de a scăpa de o responsabilitate care ți-a fost oferită fără să ceri în mod special acest lucru. Ai mare grijă la rezultatele pe care deciziile luate în grabă le au, căci șefii nu glumesc atunci când vorbesc despre sancțiuni serioase.

Horoscop Berbec luna ianuarie 2020

In aceasta luna iti vei asuma multe responsabilitati si vei reusi sa-ti invingi adversarii si concurentii. Pot aparea si unele obstacole dar ele iti vor fi de folos si te vor face mai puternic. Din punct de vedere financiar se pare ca esti pregatit sa nu te uiti doar la castig atunci cand muncesti ceea ce va duce la rezultate uimitoare. In ceea ce priveste dragostea este posibil sa gresesti cu parerea ta despre o persoana. Daca esti singur si esti pregatit sa faci anumite compromisuri ai toate sansele sa dezvolti o relatie care pare sa fie de durata.

Horoscop de ieri

Unele proiecte care necesita multa gandire, la care este posibil sa lucrezi de mult timp, ar putea fi finalizate astazi. Eforturile tale vor fi cu siguranta apreciate de cei care conteaza, si s-ar putea sa primesti chiar si o recunoastere publica de un fel. O crestere a veniturilor ar putea fi chiar la orizont. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde esti si nu poti fi invinovatit daca iti asumi toate riscurile.

Horoscop Berbec 08.08.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului