Horoscop Horoscop Berbec 08.09.2019

Relatiile pot fi putin dificile, asa ca nu forta placerea daca nu vine in mod natural. Motto-ul tau astazi ar trebui sa fie: „Daca nu ai nimic frumos de spus, nu spune nimic ”. Poate ca asta te face sa fii tacut, dar este in regula. Daca trebuie sa-ti petreci ziua singur, asa sa fie. Nu fi social daca nu iti place.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 11 – 17 noiembrie 2019

Unele coincidente te pot face sa te simti inconfortabil chiar daca nu prea ai motive. Trebuie sa stii ca lipsa de incredere iti va colora lumea atunci cand tu ar trebui sa te mentii calm si sigur pe tine. Problemele emotionale ele altora incearca sa ti patrunda in inima si sa ti distruga lumea de pace pe care incerci sa o creezi. Ia-ti cateva zile libere si asigura-te ca esti de acord cu nevoile tale emotionale personale in loc sa urmati sfaturile altei persoane spre a atinge fericirea.
Esti ca intotdeauna gata sati atingi obiectivele dar trebuie sa -ti reamintesti ca uneori mai este nevoie si de odihnă. Rămâi activ si incearca sa eviti conflictele inutile, in limita in care menținerea la tacere nu te va agresa.
În cazul in care nu te simti in siguranta incearca sa gasesti orice modalitate de a te proteja!

Horoscop Berbec luna noiembrie 2019

Noiembrie este o luna importanta pentru dragoste si relatia ta romantica. Anumite neintelegeri nerezolvate sau tensiuni acumulate pot in aceasta perioada sa creasca. Daca vei lua unele masuri preventive vei reusi sa rezolvi evenimentele imprevizibile.
Din punct de vedere financiar va fi o luna favorabila pentru a-ti creste veniturile financiare, fie prin cresterea salariului fie prin anumite venituri provenite din ideile tale de afaceri. Luna aceasta va aduce un succes financiar concret, nu doar cu sperante si promisiuni.
Vei face o achizitie importanta pentru casa ta, la un pret de chilipir.
Iti vei petrece o mare parte din timpul liber in compania persoanelor tinere si a copiilor in cautarea de distractie si divertisment care te vor duce cu gandul spre perioada fericita a copilariei.

Horoscop de ieri

Astazi mintea ta poate sa fie romantica. Daca esti casatorit, te vei apropia de partenerul tau. Daca esti singur, dar esti implicat, relatia ar putea trece la urmatorul nivel de angajament. Daca nu esti implicat, astepta-te sa intalnesti pe cineva nou si interesant. Sentimentele calde de unitate si intimitate ar putea sa-ti umple inima. Vezi si accepta-ti partenerul asa cum este.

Horoscop Berbec 08.09.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului