Horoscop Horoscop Berbec 09.08.2019

S-ar putea sa fii pus intr-o pozitie dificila astazi, de parca ai fi tras in doua directii, cu putine afirmatii despre cum se presupune ca lucrurile se vor sfarsi. Fortele care actioneaza ar putea fi manipulative, asa ca ar trebui sa ai mare grija pentru ca nimeni sa nu profite de tine. Acest lucru poate fi mai usor spus decat facut intr-un moment ca acesta.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 04 – 10 mai 2020

Singurul verb după care îți ghidezi existența în perioada următoare este” a vrea””, astfel că devii un mic dictator dacă nu ți se împlinesc dorințele. Nu îți dorești lucruri ieșite din comun, însă modul în care bați din picior în fața celor de lângă tine, devine ușor deranjant. Primul care îți atrage atenția este un membru mai în vârstă din familie ce nu înţelege atitudinea de copil răsfăţat pe care o ai.
Nici la muncă nu ai mai multă răbdare, deși acest lucru este esențial. Preferi să dai ordine și să te superi pe cei care nu fac exact ceea ce îți dorești tu pentru a obține tot felul de avantaje în fața superiorilor.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Ai grija de oamenii din jurul tau. Serviciul este o parte importanta a zilei, intrucat compasiunea si grija sunt in fruntea gandirii tale. Fii o persoana linistita pentru cineva apropiat, care are nevoie de un umar hranitor, fie in siguranta casei tale, fie prin miracolul comunicarii electronice. Vei castiga multi prieteni fideli de partea ta, in timp ce impartasesti natura ta pasionala.

Horoscop Berbec 09.08.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului