Horoscop Horoscop Berbec 10.02.2018

Astazi este posibil sa finalizezi un proiect de creatie la care lucrezi de ceva timp. Poate doresti sa te consulti cu prietenii sau colegii, sa primesti anumite sfaturi despre ceea ce faci si ar fi bine sa ii asculti. Acestea pot indica atat puncte slabe cat si puncte puternice pe care nu le cunosteai anterior, iar acest lucru ar trebui sa se dovedeasca a fi ceva benefic pentru tine. Rezultatele obtinute ar putea sa te surprinda.

Horoscop saptamanal Berbec 17 -23 februarie 2020

Concentrarea ta pare să fie din ce în ce mai bună săptămâna asta, mai ales in jurul zilei de miercuri. Responsabilitățile tale continuă și tu nu te dai bătut, dar se pare că vrei să te implici din ce în ce mai mult într-un proiect de echipă, fapt care îți va aduce bucuria de a petrece timp mai mult cu prietenii.
Privită în ansamblu, activitatea de săptămâna asta arată foarte dinamică și vineri chiar se intrevede posibilitatea unor noi aventuri.
Luni poate să se prezinte ca o zi mai putin confortabilă in zona de carieră. Cu cât vei dori să arați mai multe rezultate cu atât există posibilitatea să apară unele amânări în planurile tale. Dacă vei încerca să accelerezi lucrurile vor apărea din ce în ce mai multe frustări. Calmeaza-te și încercă să mergi în ritmul celor din jur.
La  polul opus se află ziua de marți. Dacă vei căuta noi oprotunități care să implice unele călătorii sau chiar perfecționarea prin studiu, oamenii pe care îi vei întâlni vor i cu adevărat încântători, lucru care îți va reconfirma că te afli pe calea cea bună.

Horoscop Berbec luna februarie 2020

In aceasta luna, nu ar trebui sa iei nici o decizie majora in viata profesionala, deoarece este posibil sa te confrunti cu ascensiuni si caderi in viata. Drept urmare, linistea sufleteasca te va impiedica si acest factor te poate duce catre o cale gresita. Abtine-te de la calitatile negative, cum ar fi excesul de incredere si natura evaziva. In acelasi mod, pastreaza un control asupra buzunarului si evita sa cheltuiesti inutil in probleme inutile. Perioada de dupa 15 februarie 2020 pare oarecum promitatoare. Fiecare efort al tau va fi luat in considerare si vei iesi cu ca un suflet curajos. Vei fi increzator in sine si aceasta schimbare se va dovedi a fi foarte benefica, financiar. Fa cea mai buna incercare de a mentine relatii amiabile cu mama ta, in special pana la 15 februarie 2020.

Horoscop de ieri

Cineva care este adeptul vindecarii pe cale naturala poate veni sa te viziteze si sa-ti impartaseasca astazi cateva idei. Ai tendinta de a fi interesat de chestiuni referitoare la sanatate si poate doresti sa afli nu numai despre plante medicinale si nutritie, ci si despre vindecarea spirituala. Acesta este un moment bun pentru a iti antrena propriile abilitati de vindecare, deoarece sensibilitatea ta este ridicata si esti mai capabil decat de obicei sa acorzi atentie energiilor vindecatoare.

Horoscop Berbec 10.02.2018

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului