Horoscop Horoscop Berbec 11.09.2016

Astazi relatia ta cu cei dragi se va imbunatati si vei primi unele complimente sincere.Dupa-amiaza vei face o calatorie in interes personal ceea ce iti afecteaza relatia cu partenerul de viata. Sunt sanse sa primesti o veste despre starea de sanatate a unui membru din familie. Ar fi indicat sa iti pastrezi calmul.

Horoscop saptamanal Berbec 04 – 10 mai 2020

Singurul verb după care îți ghidezi existența în perioada următoare este” a vrea””, astfel că devii un mic dictator dacă nu ți se împlinesc dorințele. Nu îți dorești lucruri ieșite din comun, însă modul în care bați din picior în fața celor de lângă tine, devine ușor deranjant. Primul care îți atrage atenția este un membru mai în vârstă din familie ce nu înţelege atitudinea de copil răsfăţat pe care o ai.
Nici la muncă nu ai mai multă răbdare, deși acest lucru este esențial. Preferi să dai ordine și să te superi pe cei care nu fac exact ceea ce îți dorești tu pentru a obține tot felul de avantaje în fața superiorilor.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi buna pentru a iesi din rutina zilnica. Nu lasa ca anumite lucruri sa te traga inapoi. Tine capul sus. Ridica telefonul si suna un prieten apropiat cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. S-ar putea ca acest telefon sa te ajute sa refaci relatia de prietenie si sa va faceti noi planuri de viitor.

Horoscop Berbec 11.09.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului