Horoscop Horoscop Berbec 12.02.2018

Documentele care implica bani ar putea fi putin cam coplesitoiare in aceasta zi, dar ai putea apela la un prieten pentru sfaturi. Aceasta persoana probabil stie despre ce este vorba, desi este posibil sa nu prea intelegi ce spune. Beneficiile financiare ar putea fi in vant. S-ar putea sa ai parte de o situatie scandaloasa cu privire la ceea ce vei cumpara in aceasta zi. Incearca sa discuti cu calm pentru a gasi o solutie ce va ajuta in rezolvarea acestei situatii neplacute.

Horoscop saptamanal Berbec 15 – 21 iulie 2019

E momentul să ai un comportament impecabil zilele următoare pentru că urmează să se petreacă anumite fenomene în preajama ta. Nu te speria, nu e de rău, e chiar de bine. Vei fi pus în fața unor oportunități pe care le așteptai de ceva vreme, dar pentru asta, trebuie să fii conștient că mulți ochi vor sta pe tine.
Cu toata agitația de la muncă, cred că cel mai bun lucru ar fi să planifici un pic de odihnă și de relaxare pentru tine, o meriti și chiar se simte nevoia.
Se va ivi insă și o ocazie interesantă pentru tine, aceea de a discuta unele idei și planuri pe care le ai în minte. Nu trebuie să le mai ții doar pentru tine, pot fi greu de aplicat de unul singur, în timp ce, două minți pot rezolva mai ușor orice provocare. Deci e timpul să vorbești și să te consulți.
Totuși, ai grijă la programul pe care îl urmezi, în special programul tău de muncă care are tendința de a fi foarte prelungi și înrobitor, nu doar pentru tine ci și pentru cei din jurul tău. Cei foarte apropiați ai tai, de acasă, suferă foarte mult din acestă cauză.

Horoscop Berbec luna iulie 2019

Drumurile vechi se scufundă pe măsură ce incepe luna iulie, deschizând noi orizonturi. Ti se cere să-ti dezvolți perspectiva și să iti recunoști potențialul mai mare. Ai meritat mult mai mult decât crezi și ai multe de oferit acestei lumi.
O nouă lună marchează un nou ciclu care vede că vei creste în respectul de sine și in bunăstarea materiala, emoționala și în angajamentele tale. Acorda valoare, si atenție acțiunilor, mai degrabă decât cuvintelor (ale tale și ale altora), și vei putea investi cu înțelepciune energia pentru a atrage resursele de care ai nevoie.
Prin luna plină a Sagetatorului la mijlocul lunii viața se schimbă profund. Fii dispus să reevaluezi angajamente financiare și personale importante. Conștient renunți la orice atașament și rămâi aliniat la valorile tale. Ai mai multe de câștigat decât să pierzi și poti face alegeri care redirecționează cursul unei situații.
Luna se termină printr-o notă surprinzătoare, cu informații neașteptate venite. Oportunitatea bate când intri în luna august.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa inchei un contract ce iti poate aduce cateva venituri suplimentare. In cazul in care te gandeai sa faci unele schimbari in camin, se pare ca astazi este ziua potrivita sa iti pui in aplicare planurile. Du-te si cumpara-ti obiectele necesare astfel incat sa fii multumit de schimbarile facute. Poti cere si sfatul prietenilor sau a partenerului de viata.

Horoscop Berbec 12.02.2018

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului