Horoscop Horoscop Berbec 13.01.2020

Cateva vise destul de bizare ti-ar putea veni in cale in aceasta seara. Simbolurile pot include persoane sau obiecte la care nu te-ai fi gandit niciodata in mod constient. Cu toate acestea, acum au sens pentru tine. Stai jos si fa o lista cu simbolurile si evenimentele din vis, apoi incearca sa analizezi ce inseamna pentru tine. Visul tau incearca sa-ti spuna ceva important. Profita din plin de el.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 06 – 12 aprilie 2020

Nefiind un moment prea încărcat din punct de vedere profesional, deciziile majore pe care nativii acestui semn trebuie să le ia sunt legate de zona afectivă. Senzualitatea la cote maxime din această săptămână îi va face niște adevărați cuceritori. Este de ajuns un cuvânt șoptit la ureche sau un gest tandru pentru ca relația în care se află să ia foc. Focul pasiunii nu se stinge prea ușor, așa că până joi tandrețea ocupă cea mai mare parte a săptămânii.

Sunt favorizate și discuțiile cu niște persoane cu multă experiență care îi pot ajuta să obțină sume importante de bani pentru că vor afla niște secrete foarte importante în domeniul în care activează.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Astazi nu este o zi buna pentru meditatie. Energiile planetare iti cer sa iesi din casa si sa te intorci din nou in lume! Te-ai gandit recent la imaginea ta si acum va trebui sa testezi cum functioneaza „nou si imbunatatit” in viata ta de zi cu zi. Te poti astepta la unele intamplari placute si schimbari cu adevarat de durata!

Horoscop Berbec 13.01.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului