Horoscop Horoscop Berbec 13.04.2019

Se pare ca vei avea parte de o zi grea si plina de actiune! S-ar putea sa existe diferente de opinie cu prietenii fata de anumite chestiuni banale, si vei avea parte de discutii chiar daca nu prea esti de acord. Toate lucrarile care sunt in asteptare vor fi finalizate, si asta te va ajuta sa te relaxezi. Este o zi promitatoare si optimista.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei fi foarte distras din cauza renovarilor din locuinta si a unor reparatii pe care le ai de facut. Daca apar opinii diferite legate pe subiecte financiare cu membrii familiei ar trebui sa le acorzi o atentie deosebita. In aceasta saptamana orice mica greseala pe care o faci poate sa aiba repercursiuni neplacute. Asigura-te ca esti inteles corect .
In aceasta saptamana unii dintre voi veti primi o propunere romantica. Fiti precauti si nu va lasati dusi de val deoarce lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

Horoscop Berbec luna septembrie 2019

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Un apel telefonic surprinzator ar putea veni astazi de la un prieten apropiat, de afaceri sau a unui partener romantic. Este posibil ca aceasta persoana sa fi intampinat o suparare neasteptata si sa fie nevoie sa se concentreze asupra obtinerii linistii sufletesti din nou. O oferta de ajutor ar putea intampina cu un entuziasm slab, deoarece aceasta persoana poate prefera sa aiba grija de toate lucrurile singura.

Horoscop Berbec 13.04.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului