Horoscop Horoscop Berbec 14.03.2020

In decursul acestei zile te vei simti fara vlaga. Se pare ca efortul pe care l-ai facut in ultima perioada incepe sa isi spuna cuvantul. Ar fi timpul sa iti iei o pauza bine-meritata si sa iti amani sarcinile pe zilele urmatoare. Nu ajuti pe nimeni daca te epuizezi la maxim. Aseaza-te confortabil in pat si vizioneaza emisiunile preferate.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 01 iunie – 07 iunie 2020

Financiar, in această săptămână nu ai motive să te îngrijorezi. Vin niște plăți restante și îți rotunjești chiar bine bugetul până mai ieri destul de fragil. Îți permiți chiar să faci o mică achiziție pe care o doreai de multă vreme. Ai mare grijă și nu aruncă pe obiecte toți banii obținuți pentru că vineri și sâmbătă ai parte de cheltuieli neprevăzute ce țin mai mult de locuință. Poate fi vorba despre reparații capitale sau chiar plata unor datorii mai vechi, de tipul impozitelor.
Dacă nu ești implicat într-o relație, ai toate șansele ca după mijlocul săptămânii să ai parte de ceva întâlniri interesante care chiar de nu se finalizează cu o relație serioasă, măcar îți schimbă un pic viziunea asupra dragostei. Weekend-ul aduce o petrecere în familie la care te simți exact în largul tău.

Horoscop Berbec luna iulie 2020

Pe berbeci umorul îi însoțește încă de la începutul acestei luni, însă nu trebuie uitată moderația, orice exces vă poate cauza mici neplaceri. Trebuie acordată mai multă importanță activităților de bază, abilitățile de bun coordonator te vor ajuta la remedierea problemelor însă nu încerca amânarea acestora.
În a doua jumătate a lunii, ai putea să te gândești la o vacanță, ai nevoie de odihnă și tu știi asta.
Acesta este momentul cel mai bun pentru ați încarca bateriile și să acorzi mai multa atenție aspectelor legate de nutriție și starea de sănătete. Gândeștete la persoanele pe care le-ai neglijat în ultima perioadă și încearca să comunici mai mult cu acestea.

Horoscop de ieri

Posibilitatea unor viitoare ingrijiri casnice s-ar putea sa iti aduca anumite persoane sa iti verifice casa pentru a vedea ce trebuie facut pentru a fi prezentabila. Este posibil sa ai nevoie de cateva reparatii minore si, ai putea face cateva cumparaturi online pentru a imbunatati putin locul. Cartile iti pot oferi cateva idei viabile. Mintea ta ar putea sa functioneze mai repede decat corpul. Ai grija sa nu te fortezi prea tare.

Horoscop Berbec 14.03.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului