Horoscop Horoscop Berbec 15.06.2017

Calatoria pe care ai planuit-o de multa vreme pentru concediul de odihna, se pare ca nu decurge asa cum te asteptai. Vei cauta sa dai vina pe cei din jur pentru acest esec. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa cauti o solutie astfel incat sa poti salva restul calatoriei si sa faci in asa fel incat sa te distrezi alaturi de partenerul de viata. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani ce te va ajuta sa iti recapeti buna dispozitie.

Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna octombrie 2020

In prima parte a lunii probabil te vei confrunta cu o problema la munca sau cu o dezamagire in dragoste sau din cauza unui prieten foarte important pentru tine.
A doua jumatate a lunii va fi extrem de sociala si luminoasa pentru tine! Vei realiza ca nici o alta persoana nu este responsabila pentru fericirea ta ceea ce te va ajuta sa te vindeci de orice dificultati ai intampinat in prima parte a lunii. Un nou inceput in viata ta sociala te face sa te simti deosebit de fermecator. Conexiunea planetelor promite o aventura spontana si pare ca un nou interes pentru dragoste iti va iesi in cale! Esti pregatit sa iesi din rutina obinuita si sa vizitezi locuri noi.

Horoscop de ieri

Ar fi indicat sa nu semnezi anumite documente importante deoarece risti sa iesi in pierdere. Poate ar fi mai bine sa mai astepti catea zile pana sa iei deciziile importante. Partenerul de viata te va anunta ca va trebui sa faca unele cheltuieli pentru a putea pleca intr-o calatorie de afaceri. Ar fi bine sa te interesezi inainte de a da banii, pentru a fi sigur ca nu este o inselatorie.

Horoscop Berbec 15.06.2017

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului