Horoscop Horoscop Berbec 15.08.2016

Ai sanse bune sa reusesti in afaceri dar va trebui sa efectuezi mai multe comisioane. O persoana mai in varsta va aprecia munca ta corecta si iti va oferi sprijinul de care ai nevoie. In aceasta dupa-amiaza ai putea intampina unele dificultati in viata ta amoroasa dar le vei depasi in cele din urma.

Horoscop saptamanal Berbec 11 – 17 noiembrie 2019

Unele coincidente te pot face sa te simti inconfortabil chiar daca nu prea ai motive. Trebuie sa stii ca lipsa de incredere iti va colora lumea atunci cand tu ar trebui sa te mentii calm si sigur pe tine. Problemele emotionale ele altora incearca sa ti patrunda in inima si sa ti distruga lumea de pace pe care incerci sa o creezi. Ia-ti cateva zile libere si asigura-te ca esti de acord cu nevoile tale emotionale personale in loc sa urmati sfaturile altei persoane spre a atinge fericirea.
Esti ca intotdeauna gata sati atingi obiectivele dar trebuie sa -ti reamintesti ca uneori mai este nevoie si de odihnă. Rămâi activ si incearca sa eviti conflictele inutile, in limita in care menținerea la tacere nu te va agresa.
În cazul in care nu te simti in siguranta incearca sa gasesti orice modalitate de a te proteja!

Horoscop Berbec luna noiembrie 2019

Noiembrie este o luna importanta pentru dragoste si relatia ta romantica. Anumite neintelegeri nerezolvate sau tensiuni acumulate pot in aceasta perioada sa creasca. Daca vei lua unele masuri preventive vei reusi sa rezolvi evenimentele imprevizibile.
Din punct de vedere financiar va fi o luna favorabila pentru a-ti creste veniturile financiare, fie prin cresterea salariului fie prin anumite venituri provenite din ideile tale de afaceri. Luna aceasta va aduce un succes financiar concret, nu doar cu sperante si promisiuni.
Vei face o achizitie importanta pentru casa ta, la un pret de chilipir.
Iti vei petrece o mare parte din timpul liber in compania persoanelor tinere si a copiilor in cautarea de distractie si divertisment care te vor duce cu gandul spre perioada fericita a copilariei.

Horoscop de ieri

Asculta-ti sentimentele cele mai profunde, cele mai puternice si ia lucrurile incet. Planifica-ti actiunile si ia in considerare emotiile celorlalti inainte de a face primul pas. Profita de pauzele din ziua ta. Bucura-te de odihna si foloseste-ti timpul pentru a iti planifica lucrurile, in loc sa actionezi zgomotos si sa alergi prea mult la urmatoarea sarcina.

Horoscop Berbec 15.08.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului