Horoscop Horoscop Berbec 17.02.2020

Astepta-te la o multime de scrisori si apeluri telefonice de la iubitori, prieteni apropiati sau copii astazi. De asemenea, s-ar putea sa doresti sa faci si tu cateva. Este posibil sa vrei ca unele informatii pozitive si interesante ce ti-au fost prezentate sa le transmiti celor apropiati. Ai putea dori, de asemenea, sa iti incerci mana la scris. Vei dori sa te asiguri ca iti amintesti tot ceea ce inveti azi, deoarece s-ar putea dovedi valoroase in viitor.

Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna octombrie 2020

In prima parte a lunii probabil te vei confrunta cu o problema la munca sau cu o dezamagire in dragoste sau din cauza unui prieten foarte important pentru tine.
A doua jumatate a lunii va fi extrem de sociala si luminoasa pentru tine! Vei realiza ca nici o alta persoana nu este responsabila pentru fericirea ta ceea ce te va ajuta sa te vindeci de orice dificultati ai intampinat in prima parte a lunii. Un nou inceput in viata ta sociala te face sa te simti deosebit de fermecator. Conexiunea planetelor promite o aventura spontana si pare ca un nou interes pentru dragoste iti va iesi in cale! Esti pregatit sa iesi din rutina obinuita si sa vizitezi locuri noi.

Horoscop de ieri

Unele e-mailuri sau apeluri dezamagitoare ti-ar putea veni astazi. Poate ca cineva cu care sperai sa te intalnesti nu va reusi sa ajunga, sau poate un prieten a fost nevoit sa refuze o invitatie la o petrecere. Nu lasa asta sa-ti strice starea de spirit. Se intampla. Tine-te ocupat cu pregatirile si bucura-te de ziua ta. Nu te forta prea mult.

Horoscop Berbec 17.02.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului