Horoscop Horoscop Berbec 17.02.2020

Astepta-te la o multime de scrisori si apeluri telefonice de la iubitori, prieteni apropiati sau copii astazi. De asemenea, s-ar putea sa doresti sa faci si tu cateva. Este posibil sa vrei ca unele informatii pozitive si interesante ce ti-au fost prezentate sa le transmiti celor apropiati. Ai putea dori, de asemenea, sa iti incerci mana la scris. Vei dori sa te asiguri ca iti amintesti tot ceea ce inveti azi, deoarece s-ar putea dovedi valoroase in viitor.

Horoscop saptamanal Berbec 06 – 12 aprilie 2020

Nefiind un moment prea încărcat din punct de vedere profesional, deciziile majore pe care nativii acestui semn trebuie să le ia sunt legate de zona afectivă. Senzualitatea la cote maxime din această săptămână îi va face niște adevărați cuceritori. Este de ajuns un cuvânt șoptit la ureche sau un gest tandru pentru ca relația în care se află să ia foc. Focul pasiunii nu se stinge prea ușor, așa că până joi tandrețea ocupă cea mai mare parte a săptămânii.

Sunt favorizate și discuțiile cu niște persoane cu multă experiență care îi pot ajuta să obțină sume importante de bani pentru că vor afla niște secrete foarte importante în domeniul în care activează.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Ai grija de prietenii tai atunci cand ii vezi ca fac tot posibilul pentru a sustine ideile lor. Incearca sa nu incurajezi automat un plan sau punct de vedere despre care stii ca este gresit sau condamnat sa esueze. Chiar daca s-ar putea sa doresti sa ii faci sa se simta bine spunand exact ceea ce vor sa auda, acest lucru nu le face in realitate nici un favor. Oamenii vin cu niste scheme salbatice, asa ca este important sa aduci o perspectiva nivelata pe masa.

Horoscop Berbec 17.02.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului