Horoscop Horoscop Berbec 19.05.2020

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa incerci sa te consulti cu partenerul de viata in tot ceea ce vrei sa faci pentru a evita anumite discutii in contradictoriu. Exista posibilitatea ca o ruda indepartata sa vina in vizita si sa iti restituie o suma importanta de bani. Ar fi bine sa nu te grabesti in a lua anumite decizii fara a analiza atent. Partenerul de viata iti va propune sa faceti unele planuri de viitor. Fii rabdator.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna septembrie 2020

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Un apel de la cineva de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea genera sentimente mixte. Pe de o parte, probabil ca te bucuri sa reiei contactul cu aceasta persoana. Pe de alta parte, pentru ca nu te asteptai sa auzi nimic de la ea, ti-ar putea crea emotii in plus - de parca nu ai avea suficiente! Vorbeste cu un alt prieten despre cum te simti, astfel incat sa te poti bucura de seara ta.

Horoscop Berbec 19.05.2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului