Horoscop Horoscop Berbec 24.04.2016

Aceasta nu este o zi pentru angajamente de mare importanta. Dimineata este momentul cel mai intens al zilei. Daca te trezesti devreme, acesta este exact momentul cand vei realiza cea mai mare parte din sarcini. Pe masura ce ziua inainteaza, increderea ta creste.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

Horoscop saptamanal Berbec 24 -30 iunie 2019

In aceasta saptamana vei intelege ce vrei cu adevarat de la viata. Te vei simti optimist in privinta viitorului tau dar totusi esti realist cu privire la situatia ta si la ceea ce poti face. Asta te va face sa ai incredere in tine si sa fii hotarat pentru a-ti transforma visul in realitate.
Vei avea perioade zilnice in care vei reflecta la amintirile placute si la copilarie. Ar fi bine sa nu petreceti asa mult timp reflecand la trecut chiar daca uneori amintirile sunt frumoase. Weekendul este perfect pentru iubire si petreceri. Iti vei impartasi sentimentele si poti primi cadouri, bani sau complimente. Te vei simti cautat si apreciat si asta iti va da o stare de spirit extraordinara. Daca esti singur este un moment potrivit pentru o intalnire.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

Inspira-i pe altii sa iasa din cochiliile lor astazi. Spune-le sa ti se alature pe partea insorita a strazii. Impartaseste-ti voios gandurile cu alti oameni si implica-i in discutii despre lume. Te vei simti minunat alaturi de cei dragi. Pastreaza lucrurile luminoase si nu te ingrijora pentru ziua de maine.

Horoscop Berbec 24.04.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului