Horoscop Horoscop Berbec 25.07.2023

Intrerupe toata agitatia pe care o ai inainte sa raspunzi astazi la anumite chestiuni. Exista turbulente cosmice in aer si unele probleme ascunse pot aparea atunci cand te astepti cel mai putin. Sensibilitatea este amplificata acum, facand posibila eruptia dramei cu o persoana care este la fel de pasionata ca si tine. Compromisul este solutia, dar sacrificarea integritatii tale nu este necesara. Lasa intensitatea sa curga, dar ramai legat de natura ta.

Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna octombrie 2020

In prima parte a lunii probabil te vei confrunta cu o problema la munca sau cu o dezamagire in dragoste sau din cauza unui prieten foarte important pentru tine.
A doua jumatate a lunii va fi extrem de sociala si luminoasa pentru tine! Vei realiza ca nici o alta persoana nu este responsabila pentru fericirea ta ceea ce te va ajuta sa te vindeci de orice dificultati ai intampinat in prima parte a lunii. Un nou inceput in viata ta sociala te face sa te simti deosebit de fermecator. Conexiunea planetelor promite o aventura spontana si pare ca un nou interes pentru dragoste iti va iesi in cale! Esti pregatit sa iesi din rutina obinuita si sa vizitezi locuri noi.

Horoscop de ieri

Nehotararea pe care o simti cu privire la anumite probleme poate fi amplificata astazi. Poti merge la extreme de la o parte la alta a spectrului. Lucreaza cu aceasta energie recunoscand valoarea ei in ambele situatii, lasand mintea rationala deoparte si inima sa fie judecatorul final. Ceva frumos si reconfortant va ajunge probabil sa-ti atraga atentia.

Horoscop Berbec 25.07.2023

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului