Horoscop Horoscop Berbec 29.10.2016

Rudele sau vecinii pot veni astazi la tine sa iti ceara unele favoruri. Unele persoane vor stii exact ce butoane sa apese pentru a te impinge sa faci ceea ce isi doresc. Nu te simti vinovat deoarece tu ii ajuti pe ceilalti daca doresti dar recunoaste ca o faci doar pentru ca vrei si nu pentru ca te simti obligat sa ii ajuti. Ai putea sa inveti ceva despre tine in acest proces.

Horoscop saptamanal Berbec 24 februarie – 01 martie 2020

Ai putea experimenta o panica in ceea ce priveste banii dar ar trebui sa se rezolve spre sfarsitul saptamanii. Imaginatia ta ar putea sa te ajute in aceasta saptamana mai ales daca iti doresti sa scrii poezii sau povesti si vei avea succes pentru orice fel de compozitie artistica. Ai o placere mare de a imortaliza orice moment si esti tentat chiar sa inveti cativa pasi necesari unui fotograf amator. Vei avea cateva zile de discutii contradictorii dar o persoana intelegatoare te va ajuta sa depasesti aceste momente. Iti vei dori sa faci anumite schimbari in viata de cuplu dar ar fi cazul sa nu iei inca nici o decizie importanta pentruca astrele nu sunt tocmai alaturi de tine.

Horoscop Berbec luna februarie 2020

In aceasta luna, nu ar trebui sa iei nici o decizie majora in viata profesionala, deoarece este posibil sa te confrunti cu ascensiuni si caderi in viata. Drept urmare, linistea sufleteasca te va impiedica si acest factor te poate duce catre o cale gresita. Abtine-te de la calitatile negative, cum ar fi excesul de incredere si natura evaziva. In acelasi mod, pastreaza un control asupra buzunarului si evita sa cheltuiesti inutil in probleme inutile. Perioada de dupa 15 februarie 2020 pare oarecum promitatoare. Fiecare efort al tau va fi luat in considerare si vei iesi cu ca un suflet curajos. Vei fi increzator in sine si aceasta schimbare se va dovedi a fi foarte benefica, financiar. Fa cea mai buna incercare de a mentine relatii amiabile cu mama ta, in special pana la 15 februarie 2020.

Horoscop de ieri

Ziua de azi va fi o combinatie minunata de armonie si pasiune. Profita la maxim. Cu lucrurile care merg atat de bine la locul de munca, nu exista niciun motiv sa nu poti parasi biroul devreme pentru a te pregati pentru o seara speciala cu partenerul. Lumanari parfumate, o masa fabuloasa si o tinuta si mai fabuloasa. Ai la indemana un desert bogat si chef.

Horoscop Berbec 29.10.2016

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului