Horoscop Horoscop Berbec 29.12.2019

Zilele trecute, ai facut o promisiune pentru a lucra constant cautand o anumita stabilitate. Asadar, ziua de azi va veni ca o surpriza nepoliticoasa. Te poti astepta sa primesti stiri care contesta programul rigid pe care l-ai stabilit sau sa intalnesti persoane care sunt hotarate sa te descurajeze. Depaseste aceste obstacole sau te vor depasi.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 06 – 12 aprilie 2020

Nefiind un moment prea încărcat din punct de vedere profesional, deciziile majore pe care nativii acestui semn trebuie să le ia sunt legate de zona afectivă. Senzualitatea la cote maxime din această săptămână îi va face niște adevărați cuceritori. Este de ajuns un cuvânt șoptit la ureche sau un gest tandru pentru ca relația în care se află să ia foc. Focul pasiunii nu se stinge prea ușor, așa că până joi tandrețea ocupă cea mai mare parte a săptămânii.

Sunt favorizate și discuțiile cu niște persoane cu multă experiență care îi pot ajuta să obțină sume importante de bani pentru că vor afla niște secrete foarte importante în domeniul în care activează.

Horoscop Berbec luna aprilie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Berbec la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Documente care implica bani trebuie executate astazi. Ar putea fi o solutionare, o comisie sau un fel de bonus. Aceasta este probabil o ocazie vesela, deoarece banii iti vin in cale, chiar daca documentele in sine ar putea fi un haos. Incearca sa te concentrezi si sa o faci repede, astfel incat tu si cei apropiati sa iesiti sa sarbatoriti. Fa o rezervare la restaurantul tau preferat.

Horoscop Berbec 29.12.2019

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului