Horoscop Horoscop Capricorn 01.02.2024

Inima ta are tendinta sa bata mult mai rapid decat de obicei. Dragostea este in aer, in copaci si in oamenii din jurul tau. Indiferent ce faci astazi, asigura-te ca petreci seara cu cineva special. Dragostea are tendinta sa fie foarte expansiva pentru tine. Doar cea mai mica samanta va inflori intr-o floare superba chiar in fata ochilor tai. Experimenteaza senzatia deplina a intregului corp de a fi scufundat in dragoste cu lumea din jurul tau.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Planurile de a petrece timp cu prietenii sau cu un partener romantic ar putea trebui amanate din cauza responsabilitatilor profesionale care necesita atentie. Acest lucru ar putea fi deranjant, mai ales ca trebuie sa dezamagesti pe altii, dar astfel de lucruri se intampla. Nu lasa sa te afecteze. Aceasta nu va avea un efect durabil asupra niciunei relatii. Munceste din greu, rezolva ce trebuie si programeaza timp pentru distractie mai tarziu.

Horoscop Capricorn 01.02.2024

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului