Horoscop Horoscop Capricorn 02.05.2018

Ai probleme cu autoritatea? Iti este greu sa te intelegi? Daca da, te-ai gandit sa iti explici in detaliu proiectele care le sperai ca te vor urma in aventura ta? Nu te poti astepta ca altii sa te urmeze orbeste. Si ei au o viata de trait, precum si propriile obiective si prioritati.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Capricorn 18 martie – 24 martie 2019

Punct cu punct vei reuși să pui informații și detalii cap la cap și vei ajunge la concluzii forte benefice pentru tine. E una din preocupările tale – să știi – dar nu doar atât, pentru că ai puterea să și folosești ceea ce afli, în interesul tău.

Vei deveni foarte gânditor în urma unor întâlniri, iar detaliile unor discuții te vor ajuta în formularea de decizii. Începând de joi, ai șansa să demonstrezi creativitatea și alte calități ale tale în cadrul unui proiect pe care îl vei inița chiar tu. Dacă o să reușești să în implementezi, vei simți cu adevărat satisfacția.

La finalul săptămânii o să te revezi cu cineva drag ție, prilej cu care se vor reafirma legăturile puternice de prietenie și noi perspective. Nu e clar dacă de aici, sau in alt context, prin intermediul unei discuții vei descoperi soluții și proceduri clare pentru o activitate forte importantă din viitorul apropiat.

Horoscop Capricorn luna martie

              Veștile nu sunt din cele mai bune pentru cariera ta. E greu să înțelegi ce se întâmplă și cum stau lucrurile exact, dat fiind faptul ca, nimic nu merge. Și dacă mai apar și conflictele, formula eșecului e gata. Asta la o primă vedere, în apaență, pentru că în esentă lucrurile nu stau chiar atât de rău. Se vorbește mult și se face puțin, de asta e timp pentru conflicte și alte activități neprodutive. Tu trebuie să îți vezi de activități și să răspunzi pozitiv solicitărilor, asigurându-ți astfel liniștea.

Cu dragostea stai bine, indiferent dacă ești căsătorit, single sau într-o relație cu cineva. În căsnicie e timpul să acționezi așa după instint, să zicem. Ai la îndemână toate ingredientele necesare unei recuceriri notabile. Dacă ești single vei simți tot mai multă dorință de aventură și sete de distracție. În relație se pune problema unei aprofundări complexe la care te deschizi, față de celălalt și pe care o să o îmlinești definitiv până la final de lună.

Nu la fel de bine te poți lăuda cu starea fizică. Ajungi de multe ori la suprasolicitatre și ai tendința de a continua în această stare la nesfârșit. Dacă vrei să te asiguri că toate sunt în regulă, mai bine schimbă-ți programul de somn și adaogă mai multă mișcare zilnic. Vei vedea că poți fi alt om și starea ta de sănătatte se va îmbunătăți semnificativ. Să fie clar, nu ai de ce să te sperii, pentru că nu suferi de vreo afecțiune medical diagnosticată, dar acestea pot apărea curănd dacă nu îți schimbi stilul de viață.

Rămâi la fel de chibziut cu banii tăi, pentru că, deși nu ai de ce să îți faci problem, tenațiile de a cheltui excedentar apr și la tine luna asta. Mai bine orește-te puțin și fă calculele necesare înainte de a cheltui. Tu știi cel mai bine ce îți este ș ice nu ăți este necesar, așa că fii tu însuți și vei rămâne în echilibru din punt de vedere financiar.

Horoscop de ieri

Nu ai incredere in nimeni astazi, nici macar pe oamenii pe care ii consideri prieteni. Exista indicii de inselaciune, in special la locul de munca. Cineva poate sa ascunda ceva de tine sau chiar sa manipuleze informatiile in avantajul sau. Asigura-te ca verifici faptele inainte de orice. Nu lua cuvantul nimanui in serios pentru nimic. Aceasta este o zi buna pentru a-ti lua de bun propriul sfat.

Horoscop Capricorn 02.05.2018

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului