Horoscop Horoscop Capricorn 02.12.2019

Ziua de astazi va fi deschisa la lumina – si tocmai la timp. Viata devine serioasa de ceva vreme. Zambeste si incearca sa iesi in afara rutinei tale normale. Ce rost are sa muncesti atat de mult daca nu te rasplatesti doar cu cateva momente de relaxare acasa ? In schimb, mergi la o plimbare in oras pentru o ora sau doua. Ti-ar face bine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 09 – 15 decembrie 2019

Aveti totul pregatit pentru a incepe un nou proiect. Veti cunoaste oameni influenti care va vor ajuta sa va atingeti scopul in ceea ce priveste banii.
Aliniamentul planetar al saptamanii aduce cu el dorinta de schimbare in relatia romantica. Esti hotarat să-l faci pe cel drag sa straluceasca si sa fie perfect sau daca nu, veti cauta perfectiunea in alta parte.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Este posibil sa experimentezi un pic de tensiune si rezistenta cu cineva in prima parte a zilei, dar lucrurile se vor usura pe masura ce se apropie seara. Oamenii vor fi mai flexibili pe masura ce ziua va continua, si vor fi mai receptivi la perspectiva ta. Cu cat esti mai organizat si temeinic, cu atat vei avea mai mult spatiu pentru expansiune si crestere in orice ai face.

Horoscop Capricorn 02.12.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului