Horoscop Horoscop Capricorn 02.12.2023

Starea ta de spirit va oscila pe parcursul zilei. Te simti in culmea fericirii dupa ultimele doua zile si te simti mai legat de oamenii de langa tine. Simti o dragoste hranitoare de la cineva care iti tine inima fericita si mintea linistita. Spre sfarsitul zilei, ai putea simti ca oamenii nu sunt la fel de sinceri cum pareau la inceput. Fii pe faza.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Nu te astepta sa petreci mult timp acasa astazi. Exista posibilitatea sa fii mai mult in masina si departe de casa. Pot fi indeplinite anumite obligatii sociale. Incearca sa te indrepti in orice faci sau altfel ai putea fi epuizat pana la sfarsitul zilei. Acorda-ti timp sa te opresti si sa te bucuri de tine. Acest lucru iti va asigura o zi distractiva.

Horoscop Capricorn 02.12.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului