Horoscop Horoscop Capricorn 05.05.2023

Valorile materiale pot pali astazi langa cele spirituale. S-ar putea sa te ganditi sa renunti la tot si sa te retragi in salbaticie. Poate ca ar fi o vacanta buna, dar probabil ca nu esti pregatit sa arunci totul inca. Nu fi prea dur cu tine daca nevoie ta pentru placerile lumesti revine maine. Astfel de schimbari vin treptat, nu peste noapte.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Nu trebuie sa fii un geniu sau sa faci ceva extraordinar pentru ca oamenii sa te observe. Este timpul sa renunti la notiunea ca nu poti canta la un instrument muzical pentru ca nu ai inaltimea perfecta sau ca nu poti sculpta pentru ca nu ai geniul lui Michelangelo! Indrazneste sa te angajezi in orice hobby sau interes care iti place.

Horoscop Capricorn 05.05.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului