Horoscop Horoscop Capricorn 06.06.2022

Daca cineva petrece prea mult timp pentru a face ceva astazi, temperamentul tau poate sa se aprinda. Rabdarea nu este intotdeauna punctul tau forte si poti sa crezi in filosofia “daca vrei sa faci bine, fa-o singur”. Acest lucru nu este intotdeauna corect. Altii trebuie sa faca lucrurile in propriul ritm, iar in unele cazuri, este esential sa le dai spatiu pentru a face acest lucru. Respira adanc daca trebuie si fii rabdator.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Banii si prietenia se amesteca rar. Tine cont de asta astazi daca un prieten te cauta pentru un imprumut. Ar fi mai bine sa il ajuti sa-si strategieze modalitatile de a castiga mai multi bani. Oricat de mult iti place sa-i ajuti, o abordare temporara adesea face mai mult rau decat bine. Un imprumut rapid nu va rezolva problema fundamentala a prietenului tau de a cheltui.

Horoscop Capricorn 06.06.2022

capricorn

Istoric Capricorn



horoscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului