Horoscop Horoscop Capricorn 06.10.2022

Cald si sensibil din fire, astazi te poti simti deosebit de senzual. Sexul si romantismul sunt probabil sa fie in mintea ta. Romanele si filmele romantice pot parea deosebit de atragatoare acum, la fel ca paturile confortabile si baile calde. Planifica o seara romantica cu persoana speciala din viata ta, daca este posibil. Poate o cina speciala la lumina lumanarilor acasa.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti bine emotional, dar cu cat te exprimi mai mult, cu atat ceilalti devin mai critici din sensibilitatea ta. Din pacate, este posibil sa ai parte de astfel de circumstante. Foloseste-te de faptul ca ai ceva valabil de invatat, dar alte persoane nu sunt gata sa invete. Incearca sa nu o iei personal.

Horoscop Capricorn 06.10.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului